Miroslawa wyprobuj jak na mnie podzialalo,ale myslalam ze tak szybko to nie nastapi bylam pewna ze po jednym razie dociagne jeszcze tydzien,a tu nie!!!Maluszek jest z nami-ciesze sie:-)Mnie cały czas swędzi skóra, ale w piątek idę do lekarza, mam nadzieję, że mi coś na to poradzi bo jak nie to zwariuje, albo wykorzystam sposób Ewelci na przyspieszenie porodu( mężuś napewno sie ucieszy)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Justynko, czekamy na wieści!!!!!!!!!!!!!!!
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Volcan trzymaj się dzielnie, ale dlaczego nie pojedziesz do innego szpitala?
avanti85
Entuzjast(k)a
Justina trzymamy kciuki może będzie dzisiaj 2 chłopczyk :-) piszcie jak coś będziecie wiedziały
Volcan trzymaj się
Volcan trzymaj się
avanti85
Entuzjast(k)a
Ewelcia opis super ale się namęczyłaś dość że chcieli Ci synka wyjąć kleszczami i próżnociągiem to i tak na samym końcu zrobili cesarkę jesteś super dzielna ja bym chyba nie dała rady
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Drugi chłopczyk ;-)
Wiadomość od Justyny:
O 10:30 przyszedł na świat Olek. Poprzez cięcie cesarskie ze względu na małą ilość wód płodowych. Dobrze się stało bo miał udo owinięte pępowiną. Waży 2760 mierzy 51 zabrali mi go bo wymaga podazy tlenu ale jest słodki jak śliweczka."
Wiadomość od Justyny:
O 10:30 przyszedł na świat Olek. Poprzez cięcie cesarskie ze względu na małą ilość wód płodowych. Dobrze się stało bo miał udo owinięte pępowiną. Waży 2760 mierzy 51 zabrali mi go bo wymaga podazy tlenu ale jest słodki jak śliweczka."
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Drugi chłopczyk ;-)
Wiadomość od Justyny:
Wiadomość od Justyny:
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Justyna ogromne gratulacje !!!
Czekamy na dalesze wiesci;-)
Czekamy na dalesze wiesci;-)
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: