reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mnie cały czas swędzi skóra, ale w piątek idę do lekarza, mam nadzieję, że mi coś na to poradzi bo jak nie to zwariuje, albo wykorzystam sposób Ewelci na przyspieszenie porodu( mężuś napewno sie ucieszy:-D)
Miroslawa wyprobuj jak na mnie podzialalo,ale myslalam ze tak szybko to nie nastapi bylam pewna ze po jednym razie dociagne jeszcze tydzien,a tu nie!!!Maluszek jest z nami-ciesze sie:-)

reklama
Volcan trzymaj się dzielnie, ale dlaczego nie pojedziesz do innego szpitala?

mam pytanie co do skurczy.. gin mi mówiła że będzie boleć jak na okres.... ok boli ale ja miałam potworne bóle a teraz boli tak jakby mniej ..... nie wiem jak ja je rozpoznam :(

Justina trzymamy kciuki może będzie dzisiaj 2 chłopczyk :-) piszcie jak coś będziecie wiedziały :tak:
Volcan trzymaj się :blink:

Ewelcia opis super:tak: ale się namęczyłaś dość że chcieli Ci synka wyjąć kleszczami i próżnociągiem to i tak na samym końcu zrobili cesarkę jesteś super dzielna :tak::-D ja bym chyba nie dała rady :baffled:

Drugi chłopczyk ;-)

Wiadomość od Justyny:

O 10:30 przyszedł na świat Olek. Poprzez cięcie cesarskie ze względu na małą ilość wód płodowych. Dobrze się stało bo miał udo owinięte pępowiną. Waży 2760 mierzy 51 zabrali mi go bo wymaga podazy tlenu ale jest słodki jak śliweczka."

Drugi chłopczyk ;-)

Wiadomość od Justyny:

O 10:30 przyszedł na świat Olek. Poprzez cięcie cesarskie ze względu na małą ilość wód płodowych. Dobrze się stało bo miał udo owinięte pępowiną. Waży 2760 mierzy 51 zabrali mi go bo wymaga podazy tlenu ale jest słodki jak śliweczka."

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry