reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pozdrówcie Justynkę!! Napewno będzie Ok!
a co do USG moja bratowa drżała i kazali ją jak to się mówi "popdasać" od jakiegoś 32 tygodnia bo chłopczyk byl podobno malutki, za malutki.... Co się okazało?? Miała wywoływany poród własnie z powodu małej ilości wód płodowych chyba w 38 tygodniu i urodził się z wagą 3150 więc uważam ze średniak.. A lekarze straszyli że może mięc coś około 2,5 kg jedynie:baffled:ile się spłakała przez to:baffled:
U nas tez powiedzieli że malutki dzieciaczek wg USG, ale na razie się tym nie przejmuje bo wiem że USG moze się mylić. A nóz widelec już wielkoluda noszę w sobie:-D aczkolwiek modlę się aby jak najdłuzej wytrzymal w brzuszku:tak:

reklama
Ania, Iwona gratulacje :tak:

Coś nasi królewicze się ociągają z przyjściem na świat.

Dziewczyny!!! a mi wszyscy mowią,że brzuch się obniżył i ze to znak ze do dwoch tygodni urodze...hmmm....dziwne, ja nic takiego nie zauwazyłam...nie miałam trudności z oddychaniem i nie poczułam żadnej ulgi....sama nie wiem, troche mnie to stresuje bo termin mam dopiero na 23 marca...ale podobno chłpocy zazwyczaj rodzą sie wczesniej...A jak u Was, macie juz obnizone brzuchy??????

Witam.
Dołączam do grona cesarzowych. W poniedziałek byłam na wizycie i lekarz wykluczył poród naturalny.

ATsonia, ja Ci powiem, że mi samej ciężko stwierdzić, czy już mi się obniżył, bo przebywam sama ze sobą non stop więc takich zmian nie widzę, ale inni twierdzą, (już od około 2 tygodni), że mi się obniżył. Urodzić jeszcze nie urodziłam, no i prędko też pewnie nie urodzę, a termin mam jak ty na koniec marca, więc myślę, że spokojnie, nie denerwuj się.

nie ma co sie bać!!!dluzej dochodzi sie do siebie ale świadomość narodzin dziecka powoduje, że o bólu zapominamy.

reklama
dziewczyny bo nie znalazłam w końcu odpowiedzi na to o co pytała Miotlica, a mże przeoczyłam.....
Jak pokarm pojawia się po cesarce później, np na 4-5 dobę, to czym do tego czasu karmione są maluszki??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry