reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzięki dziewczyny za podpowiedź
ja w zasadzie nie wiedziałam jak ta rwa się objawia i że to może byc to
teraz po prostu muszę mocno się z mikołajkiem nagadac żeby zechciał zmienic pozycję i podszedł może troszkę wyżej ;-) może będzie lepiej :tak:

dzięki i pozdrowionka

reklama
dziewczyny czy któraś z was miała zapalenie dróg moczowych ja mam właśnie i wylądowałam na pogotowiu w środe z bólem krocza i nerek masakra ...:-( biore antybiotyk mam nadzieje że ta infekcja nie zaszkodzi dzidzi...:no::confused:

avanti...wiem ze na problemy z pecherzem pomaga zurawina-pic herbatke i jesc suszona...a antybiotyki masz pewnie tak dobrane zeby nie szokdziły maluszkowi

dzisiaj w nocy złapał mnie taki skurcz łydki że się popłakałam, męża obudziłam i mi bidulek próbował to rozmasować..... koszmar:crazy:

Laila, ja mam praktycznie codziennie ok.4-5 nad ranem pobudkę właśnie z powodu kurczu łydek (lub łydki). Wiem jak to boli, ja wtedy staram się powoli wstać i rozchodzić. Czasem pomaga...

Laila ja mialam raz jedyny w ciazy taki skurcz lydki ale tak bolesny ze ciezko opisac.Normalnie w glos wrzeszczalam ku**a bo nie moglam opanowac bolu.Potem pol dnia kustykalam i czulam ze jeszcze mnie boli.Na takie cos pomaga magnez-jesli masz go niewiele w witaminach dla ciezarnych to jakis preparat,ale nie wiem jaki bezpieczny.Ja suplementuje naturalnie-banany,kakao itp.

Mnie właśnie też w nocy łapią takie okropne kurcze łydek.A i witaminy biorę regularnie ..... I dziwne, że to tylko nocą łapie a w dzień nic....

ja przyjmuje dodatkowo magnez ale wziełam też nospe-rozkurczowa to może też pomogła ale noge czuje do tej pory a stało się tak ok 4 w nocy

reklama
JA prawie codziennie biore magnez bo tez mam te skurcze,praktzcznie od poczatku ciazy.Na poczatku sie mordowalam z tym budzilam po 2lub3razy w nocy,ale potem doktorka zalecila magnes,i biore go dosc dlugo ale i efekty sa.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry