reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maniulka, ja wiem? Tak jakby coś mnie rozpychało od środka, a przy tym jest to mocny, intensywny ból, z tych co stawiają na nogi. Taki trochę jakbym silną kolkę miała tam w środku.

reklama
no to taki własnie a czy on trwa długo?bo ja cos takiego miewałam wczesnie zanim zaszłam w ciąże najczęsciej go miałam przy@albo trochę przed lub po tylko że on trwał króciutko

Maniulka, właśnie mi przeszło - i to jak ręką odjał, aż jestem zdziwiona. Czyli trwał jakieś pół godziny. Nagle sie pojawił i nagle zniknął. To co to w takim razie za ból?!

Vinniki najważniejsze, że przeszło :). tez mnie czasami dopadają dziwne bółe ktorych nazwac opisać nie sposob albo odczucia ale one nie trwają długo.Życze zeby nie wrociło :)

A ja mialam dzis w nocy chyba cos co okresla sie mianem zgagi.Mam nadzieje ze zadna z was nie je wlasnie sniadania bo zamierzam to opisac:-D
Maz przywiozl ciasto od tesciowej,jeszcze cieple i zjadlam okolo 22 duuuzy kawalek tego ciacha.A tu w nocy 2 razy podplynelo mi do buzi taki bardzo kwasno-zracy plyn z zoladka,odruchowo polknelam:-(A ciasto jeszcze cieple jadlam nieraz i nigdy nic takiego nie mialam.Wiec albo za duzy kawalek ciasta w stosunku do malego zoladka bo przygniecionego macica,a do tego mala kopie od wczoraj wysoko pod zebrami,albo ze zjadlam na noc tuz przed pojsciem spac albo cos z tym ciastem nie tak.Dzisiaj zoladek juz calkiem OK;-)

Pewnie to wina tego ciasta.A mnie od jakiegoś czasu męczy zgaga,okropne to jest.A nigdy wcześniej nie wiedziałam jak to jest mieć zgage.

reklama
czesc dziweczyny ja znowu w nocy z soboty na niedziele miałam okropny ból brzucha nawet ruszyć się nie mogłam myślałam że zaraz urodze :baffled::szok: ale rano przeszło ale za to na wieczór zaczęłam plamić i dzisiaj też plamie zaraz będę dzwonić do swojego ginka zobaczymy co mi powie mam nadzieje że to nic złego bo brzuszek już nie boli :no:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry