reklama
Mój aparat jest stary, więc doradzać raczej nie będę, ale sama chętnie poczytam coś w tym temacie i dowiem się tego i owego, bo od jakiegoś czasu też chodzi mi po głowie taki zakup, z tym, że raczej coś małego, żeby dużo miejsca w torebce nie zajmowało (dobre zdjęcia też musi robić oczywiście).
Baśka_28
Fanka BB :)
she ja nie mam aparatu,zdjęcia robię sobie telefonem i nawet całkiem wychodzą
Może coś kiedyś kupię jakiś i także chętnie poczytam
Może coś kiedyś kupię jakiś i także chętnie poczytam
Mnie z komórki kiepskie fotki wychodzą jeśli chodzi o jakość zwłaszcza te robione z lampą. A poza tym jakos wolno łapie i potem dużo zdjęć jest rozmazanych. Zdecydowanie wolę zwykły aparat.
Może zamieścimy w tym wątku też jakieś porady jak robić dobre zdjęcia/obrabiać? Sama jestem ciekawa jak Alicja je tak ładnie rozmieszcza z ramkami.
Może zamieścimy w tym wątku też jakieś porady jak robić dobre zdjęcia/obrabiać? Sama jestem ciekawa jak Alicja je tak ładnie rozmieszcza z ramkami.
ikaa29
O właśnie dobry pomysł z tym wątkiem.Ja mam Panasonica małego ale marzy mi się większy i lepszy a i tak najwięcej zdjęc robię telefonem tylko fakt czasami rozmazane wychodzą no ale coż na dobry sprzęt trzeba mieć kaskę.
Baśka_28
ikaa mi się rozmazują jak mały się poruszy ale co przekonaj dziecko że ma chwilkę stać w miejscu
ikaa29
U mnie to samo stój,poczekaj,a zobacz to i tamto a i tak rozmazane ale czasami się uda.
Baśka_28
E-lona,ikaa no właśnie dlatego mówię dziecka raczej nie przekonasz
reklama
Naprawdę? Jakos się tego nie mogę doczytać, ale co się dziwić skoro oczy już młode nie są.E-lona,ikaa no właśnie dlatego mówię dziecka raczej nie przekonasz