reklama
Beata78
Fanka BB :)
Shady przeczytałam tylko koniec i początek wątku i jestem takiego samego zdania jak Ty. Gin proponowała mi tabletki, ale też sie nie zdecydowałam. Jestem z Tobą
!!Może to dla niektórych zabrzmi dziwnie, ale uważam ich branie za nienaturalną ingerencję w swój organizm. Tak trzymaj!!!! Pozdrawiam. Zawsze jeszcze jest gumeczka lub globulki, albo to i to naraz. Niewygodne, ale z dwojga złego wolę to. Buźki.
kaszu27
Październikowa mamusia
Też jestem tego samego zdania! My to z mężem gumki kupujemy hurtowo!! ;D ;D ;D
malgosia_76
Shady, myślę, że warto zainwestowac w dobrego gina, który spędzi z Tobą więcej niż 20 minut i opowie o wszystkich plusach i minusach wkładek, tabletek, plastrków, globulek i innych cudów.
Brałam zawsze hormony i po 3 próbie wreszcie dobrano mi takie, które nie powodowały negatywnych skutków ubocznych, tylko pozytywne.
Jak urodziłam Ole, to zdecydowaliśmy sie na wkładkę. założona miałabyć na 5 lat. wyciągnęłam ją po 6 miesiącach, infekcja, za infekcją, ja po każdym kontakcie z męzżem do leczenia, on też. mieliśmy dość wróciłam do tabletek. Niestety infekcje wewnątrzpochwowe, są najczęstszym skutkiem ubocznym wkładek, co u mnie było odnotowane już w tydzień po założeniu. a do tego bolało jak cholera. poród mnie nie bolał, a zakładanie wkładki tak!
może dlatego, że bez znieczulenia, a ja z tych strachliwych.
Brałam zawsze hormony i po 3 próbie wreszcie dobrano mi takie, które nie powodowały negatywnych skutków ubocznych, tylko pozytywne.
Jak urodziłam Ole, to zdecydowaliśmy sie na wkładkę. założona miałabyć na 5 lat. wyciągnęłam ją po 6 miesiącach, infekcja, za infekcją, ja po każdym kontakcie z męzżem do leczenia, on też. mieliśmy dość wróciłam do tabletek. Niestety infekcje wewnątrzpochwowe, są najczęstszym skutkiem ubocznym wkładek, co u mnie było odnotowane już w tydzień po założeniu. a do tego bolało jak cholera. poród mnie nie bolał, a zakładanie wkładki tak!
może dlatego, że bez znieczulenia, a ja z tych strachliwych.
shady
Beatko mi to tam ryba czy ingerencja czy nie
Malgosia ja mam zarabista cipolog, sama mi powiedziala ze mi dobierze cosik, i zebym jak sie bede zapisywac mowila ze na tabletki bo to na dluzsza wizyte
reklama
malgosia_76
mój gin mówi, że tyje się nie od tabletek, ale od jedzenia 
brałam mercilon i uważam, że jest naoprawdę dobry. skutki uboczne to: jędrniejszy biust, ładniejsza cera i tyłek w górę.
bedę brać znowu, a co!
brałam mercilon i uważam, że jest naoprawdę dobry. skutki uboczne to: jędrniejszy biust, ładniejsza cera i tyłek w górę.
bedę brać znowu, a co!
Podziel się: