reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ANTYKONCEPCJA

kaszu a ja wciąz nie mogę przestać myśleć o twojej kinder-niespodziance ;) i wciąż ci zazdroszczę :) jestem pewna ze ciążę przejdziesz śpiewająco :)
a do marcówek już zaglądasz?? ;) :D

reklama
Efuniu z tego co pamiętam to niekoniecznie chciałaś drugiego bobaska, tylko chodzić w ciąży byłaś chętna ;) Czybży coś się zmieniło?

To nie dobrze, nie dobrze ... ja nie chciałam być w ciąży, a dziecko OK, ty nie chciałaś dziecka a ciąża OK ... miał być układ ;) ... i co teraz??

a ja bym sobie chętnie przypomniała jak to jest być w ciąży i żyć wolniej gadając w kółko o brzuchu, gdzie teraz kopnęło, czy to piętka, czy rączka....., ale nie przypomnę :p :)

reklama
Do góry