reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ANTYKONCEPCJA

reklama
Dziewczyny,
słyszał ktoś kiedyś żeby luteinę brać na wywołanie okresu??

Mi się wydawało, że ją się bierze na podtrzymanie ciąży..

jarrela, slyszal ;) na podtrzymanie ciazy tez, ale na wywolanie miesiaczki tez - krwawienie nastepuje jak zejdzie blok progesteronowy - luteina powoduje wzrost stezenia progesteronu, a jak przestajesz brac to wlasnie symuluje zejscie bloku = powinno nastapic krawienie. bralam w tym celu kilkakrotnie, zawsze pomagalo.

KASZU OGROMNE GRATULACJE Z POWODU DZIDZI!!!
Jarrela ja mogę chodzić cały czas w ciąży, a właściwie leżeć bo miałam zagrożoną i podobno kolejne też mogą być, ale poproszę żeby ktoś za mnie urodził. W ciąży czuję się piękna i seksowna, uważam, że wszystkie kobiety w ciąży są piękne.

Doxa ja jeszcze miałam pod ręką męża, który caly czas mówił mi komplementy i chciał, żebym już został taka na grubość tylko bez brzuszka, a teraz narzeka, że jestem za chuda.

reklama
Ilonak ja bym baardzo chciała być w ciąży .. ale na pewno nie powiem, żebym lubiła chodzić w ciąży ;) Ja to jak Doxa czułam się źle - jak wieeelki wieloryb ;D Ale urodzić mogę choćby jutro :)

Do góry