reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ANTYKONCEPCJA

reklama
a mi tyle, ze bardziej sie chce ciurlac, i cos tampony mini kiepsko sie trzymaja w miejscu... ;)

róznice czuje , ale na korzysc. i tez jak juz mi sie zachce to wiecej niz raz ;D

ale mam inny problem. pierwsza @ dostałam 1 marca. dzisiaj jest 2 kwiecien i @ niet ! czuje sie tak jakbym lada chwila miala dostac ale nic sie nie dzieje. czy z mam karmiacych piersia , ktoras tak miała. przed ciaza miałam bardzo krotkie cykle 25-26 dni

Lindsay!!! Nic sie nie martw , ja pierwszą dostałam 15 stycznia, następna 28 lutego a teraz cisza.Byłam u gina i powiedziała,że dopuki karmię to moga sie pojawiać nieregularnie i nie mam się czym przejmować.Łatwo mu mówić, ja w każdym dniu opóżnienia widzę jakiś problem typu :CIĄZA

Kasiek to tak jak ja :)ale mi ulżyło.
moj Michał chciał dzisiaj jechac po test. teoretycznie nie jest to mozliwe aby Maciek miał rodzenstwo, ale natura ma swoje prawa ;)

reklama
Do góry