reklama
Elvira
13 pazdziernik
to pewno od tego ciurlania TeddyTeddy pisze:a mi tyle, ze bardziej sie chce ciurlac, i cos tampony mini kiepsko sie trzymaja w miejscu...
luszka
październik'05, lipiec'07
Teddy pisze:i cos tampony mini kiepsko sie trzymaja w miejscu...
dokładnie tak samo u mnie
a poza tym raczej nie czuję różnicy.... chyba
róznice czuje , ale na korzysc. i tez jak juz mi sie zachce to wiecej niz raz ;D
ale mam inny problem. pierwsza @ dostałam 1 marca. dzisiaj jest 2 kwiecien i @ niet ! czuje sie tak jakbym lada chwila miala dostac ale nic sie nie dzieje. czy z mam karmiacych piersia , ktoras tak miała. przed ciaza miałam bardzo krotkie cykle 25-26 dni
ale mam inny problem. pierwsza @ dostałam 1 marca. dzisiaj jest 2 kwiecien i @ niet ! czuje sie tak jakbym lada chwila miala dostac ale nic sie nie dzieje. czy z mam karmiacych piersia , ktoras tak miała. przed ciaza miałam bardzo krotkie cykle 25-26 dni
Lindsay!!! Nic sie nie martw , ja pierwszą dostałam 15 stycznia, następna 28 lutego a teraz cisza.Byłam u gina i powiedziała,że dopuki karmię to moga sie pojawiać nieregularnie i nie mam się czym przejmować.Łatwo mu mówić, ja w każdym dniu opóżnienia widzę jakiś problem typu :CIĄZA
reklama
Podziel się: