reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ANTYKONCEPCJA

Doxa pisze:
Do pieluch to ciężko było wracać jak używało się tetrowych :laugh:

mam znajomych, którzy odchowali juz dzieciaczki i twierdzą ,że teraz smakują życia bo ich dzieci to takie 7, 9 latki i juz same się ubiorą, prawie że nakarmią i luz - i wyjazdy na wakację nie są takie obciążające, myslę że na drugie dziecko to optymalny czas 2, 3 lata.

reklama
Raz pilnowalam meza siostry corke. Olivia miala wtedy z 4 m a Felicja 2 latka. Ta i ta chcialy miec duzo uwagi i trudno mi bylo sie dwoma zajmowac na raz. Wiec stwierdzilam, ze na drugie troche poczekamy. Ale jak ktos bardzo chce i da rade, to czemu nie.

Ja długo sie nie mogłam zdecydować, choc mogło dzieciątko pojawic się wczesniej.Ciągle te decyzję odwlekałam i proszę ..... jest 12 lat róznicy!!!

dlatego ja powiedzialam ze jesli sie decydowac na dziecko to zeby nieduza roznica byla....kiedys to bylo calkiem praktyczne np w szkole, podreczniki po rodzenstwie sie mialo a teraz???? ni diabla

Czujecie jakas roznice przy stosunku po porodzie? Bo ja tak. Tak jakos inaczej. Ta mala jakby calkiem inna.....trudno opisac.

reklama
Do góry