reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ANTYKONCEPCJA

Mnie właśnie bolał dół brzucha, a nie jajniki ... może Elvira powinnaś wybrać się do gina?

reklama
Doxa bylam z miesiac temu u gina i mi tam wszystko przeswietlala i bylo OK. Nie wiem, bo to juz drugi dzien.

A mnie od trzech dni na zmianę to zakuje w brzuchu, to jajnik zaboli ::) I ja już sama nie wiem - na @, owulacja czy coś nie wporządku? Całe szczęście, że w czwartek idę do gina... bo bym ślubnego chyba pognała po test ciążowy dla spokoju sumienia.

Dziewczyny oczywiście może to być owulacja ... ale jak za kilka dni nie ustąpi a będzie coraz mocniej boleć to do gina! Elvira przez miesiąc wiele mogło się zmienić.

jarrela pisze:
A mnie od trzech dni na zmianę to zakuje w brzuchu, to jajnik zaboli ::) I ja już sama nie wiem - na @, owulacja czy coś nie wporządku? Całe szczęście, że w czwartek idę do gina... bo bym ślubnego chyba pognała po test ciążowy dla spokoju sumienia.

Ja już w zeszłym tygodniu miałam zamiar posłać małża po test bo mi się spóźniała ale dostałam @ więc nie było juz potrzeby.
i też mnie coś kłuło w lewym boku. chyba sie wybiorę na to usg chociaż ginka mówiła żeby iść jak bedzie co 2 tygodnie a teraz było ponad 32 dni.

Luszka ale masz rozregulowany cykl ::) Mam nadzieję, że niedługo unormuje Ci się wszystko.

Doxa pisze:
Luszka ale masz rozregulowany cykl ::) Mam nadzieję, że niedługo unormuje Ci się wszystko.

no ja też... :) bo albo za często albo za rzadko. Chociaż z dwojga złego wolę to drugie ;)

Ja na razie miałam tylko 2x @, i ta druga była dokładnie 28 dni po pierwszej i mam nadzieję, że tak już zostanie :)

reklama
Ja przedostatnią @ miałam dokładnie 28 dni po poprzedniej wiec stąd też mój zamiar kupowania testu bo 28 dni mineło a tu nic ;D Teraz mam nadzieje że mi się wyreguluje. ;)

Do góry