reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ANTYKONCEPCJA

Mnie właśnie bolał dół brzucha, a nie jajniki ... może Elvira powinnaś wybrać się do gina?

reklama
Doxa bylam z miesiac temu u gina i mi tam wszystko przeswietlala i bylo OK. Nie wiem, bo to juz drugi dzien.

A mnie od trzech dni na zmianę to zakuje w brzuchu, to jajnik zaboli ::) I ja już sama nie wiem - na @, owulacja czy coś nie wporządku? Całe szczęście, że w czwartek idę do gina... bo bym ślubnego chyba pognała po test ciążowy dla spokoju sumienia.

Dziewczyny oczywiście może to być owulacja ... ale jak za kilka dni nie ustąpi a będzie coraz mocniej boleć to do gina! Elvira przez miesiąc wiele mogło się zmienić.

jarrela pisze:
A mnie od trzech dni na zmianę to zakuje w brzuchu, to jajnik zaboli ::) I ja już sama nie wiem - na @, owulacja czy coś nie wporządku? Całe szczęście, że w czwartek idę do gina... bo bym ślubnego chyba pognała po test ciążowy dla spokoju sumienia.

Ja już w zeszłym tygodniu miałam zamiar posłać małża po test bo mi się spóźniała ale dostałam @ więc nie było juz potrzeby.
i też mnie coś kłuło w lewym boku. chyba sie wybiorę na to usg chociaż ginka mówiła żeby iść jak bedzie co 2 tygodnie a teraz było ponad 32 dni.

Luszka ale masz rozregulowany cykl ::) Mam nadzieję, że niedługo unormuje Ci się wszystko.

Doxa pisze:
Luszka ale masz rozregulowany cykl ::) Mam nadzieję, że niedługo unormuje Ci się wszystko.

no ja też... :) bo albo za często albo za rzadko. Chociaż z dwojga złego wolę to drugie ;)

Ja na razie miałam tylko 2x @, i ta druga była dokładnie 28 dni po pierwszej i mam nadzieję, że tak już zostanie :)

reklama
Ja przedostatnią @ miałam dokładnie 28 dni po poprzedniej wiec stąd też mój zamiar kupowania testu bo 28 dni mineło a tu nic ;D Teraz mam nadzieje że mi się wyreguluje. ;)

Do góry