reklama
Kkarolina32
Początkująca w BB
Słyszałam od jednej osoby że mocno się przytyje i można nie mieć dzieci itd.
Brałam antykoncepcje hormonalną i schudłam ok. 10 kg. Także nie zawsze się tyje a dzieci mieć można, rok i dwa miesiące po odstawieniu zaszłam w ciążę. Oczywiście u każdej osoby jest inaczej, ale nie ma się co przejmować na zapas.
Dziekuję bardzo za radę bo to co się naczytałam w internecie to się już przestraszyłamBrałam antykoncepcje hormonalną i schudłam ok. 10 kg. Także nie zawsze się tyje a dzieci mieć można, rok i dwa miesiące po odstawieniu zaszłam w ciążę. Oczywiście u każdej osoby jest inaczej, ale nie ma się co przejmować na zapas.
Że mogę być bez płodna ale ciągle o tym myślęBo jeśli chodzi o badania u ginekologa to pani mówiła że wszystko dobrze i w moim wieku mogę nie mieć śluzu płodnego trochę się tym przejmuje
Ile masz lat?Bo jeśli chodzi o badania u ginekologa to pani mówiła że wszystko dobrze i w moim wieku mogę nie mieć śluzu płodnego trochę się tym przejmuje
17Ile masz lat?
Lady Loka
Fanka BB :)
Śluz nie świadczy o płodności.Że mogę być bez płodna ale ciągle o tym myślę
Jeżeli Cię to w jakiś sposób pocieszy, to ja usłyszałam kiedyś od lekarki wprost, że w życiu nie zajdę w ciążę, nastawialiśmy sie z męzem na duzo kotów i zwiedzanie świata i wpadliśmy dwukrotnie (drugi raz celowo) każdorazowo w pierwszym cyklu po odstawieniu antykoncepcji.
To po co jest ten śluz przezroczysty?Śluz nie świadczy o płodności.
Jeżeli Cię to w jakiś sposób pocieszy, to ja usłyszałam kiedyś od lekarki wprost, że w życiu nie zajdę w ciążę, nastawialiśmy sie z męzem na duzo kotów i zwiedzanie świata i wpadliśmy dwukrotnie (drugi raz celowo) każdorazowo w pierwszym cyklu po odstawieniu antykoncepcji.
reklama
Koniczynka1
Fanka BB :)
Zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne ze względu na chorobę gdy miałam 18 lat. Na słabszych tabletkach nie było różnicy. Po 2 latach musiałam zacząć brać mocniejsze i wtedy przytyłam bardzo szybko. Mimo, że to było tylko kilka kg to było to takie szybkie, że pojawiły mi się rozstępy na udach i piersiach. Jeśli tabletki mają służyć jedynie jako antykoncepcja to mogą być jeszcze słabsze takie jednoskładnikowe, ja takich nigdy nie brałam, myślę, że one nie wpływają jakoś mocno na masę ciała.
A takie rewelacje, że po tabletkach nie będzie sie miało dzieci to nawet kiedyś usłyszałam od ginekologa, gdy poszłam do przypadkowego tylko po receptę
Brałam anty 10 lat, w pierwszym cyklu po odstawieniu zaszłam w ciążę
A takie rewelacje, że po tabletkach nie będzie sie miało dzieci to nawet kiedyś usłyszałam od ginekologa, gdy poszłam do przypadkowego tylko po receptę
Brałam anty 10 lat, w pierwszym cyklu po odstawieniu zaszłam w ciążę