reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Antykoncepcja

reklama
Ja raz śluz płodny mam, raz nie. W ostatnim cyklu nie miałam w ogóle nic, całkowicie. I jestem w 9 tygodniu ciąży. A akurat w tym cyklu uprawiałam z mężem seks JEDEN raz, bo byliśmy oboje chorzy na COVID 😅
Brak śluzu płodnego, jeden stosunek i jest ciąża 🤷🏻‍♀️
Serio, nie czytaj rewelacji po internecie
Czyli nie muszę się bać o ten śluz

Jeśli nadal nie wiesz czy od antykoncepcji się tyje albo czy można mieć dzieci i w dodatku usłyszałaś, jak przeczytałam, że brak widocznego śluzu typu białko jaja kurzego może oznaczać, że jesteś bezpłodna, to jednak udałabym się na drugą wizytę do innego lekarza. Niestety lekarze są bardzo różni i od takich z takimi teoriami najlepiej uciekać jak najdalej. Dziewczyny już Ci wytłumaczyły co z tym śluzem to nie będę się powtarzać, ale w sprawie antykoncepcji itd. warto wybrać odpowiedniego i kompetentnego lekarza :)

Jeśli nadal nie wiesz czy od antykoncepcji się tyje albo czy można mieć dzieci i w dodatku usłyszałaś, jak przeczytałam, że brak widocznego śluzu typu białko jaja kurzego może oznaczać, że jesteś bezpłodna, to jednak udałabym się na drugą wizytę do innego lekarza. Niestety lekarze są bardzo różni i od takich z takimi teoriami najlepiej uciekać jak najdalej. Dziewczyny już Ci wytłumaczyły co z tym śluzem to nie będę się powtarzać, ale w sprawie antykoncepcji itd. warto wybrać odpowiedniego i kompetentnego lekarza :)
Powiedziała mi że jak będę się źle czuć to mam przyjść po zmianę tabletek i że brak śluzu w moim wieku to normalne

reklama
Powiedziała mi że jak będę się źle czuć to mam przyjść po zmianę tabletek i że brak śluzu w moim wieku to normalne
No to skoro lekarz Ci wytłumaczył i powiedział, że to normalne, to jaki Ty właściwie masz problem? Wierzysz bardziej losowych nieznajomym ludziom na fejsbuku czy gdzieś tam niż lekarzowi?

Do góry