ŻADNE tabletki nie powodują ani chudnięcia, ani tycia. Mogą jedynie (ale nie muszą) wzmagać lub zmniejszac apetyt. Dalej wszystko zależy od Ciebie i od Twojego sposobu odżywiania.Niektóre tabletki jednoskładnikowe powoduje chudnięcie niby
reklama
bleucoco
Fanka BB :)
To lepiej udać się na wizytę do ginekologa, który rozwieje wątpliwości i dobierze odpowiednią antykoncepcjęSłyszałam od jednej osoby że mocno się przytyje i można nie mieć dzieci itd.
Czyli nie muszę się bać o ten śluzJa raz śluz płodny mam, raz nie. W ostatnim cyklu nie miałam w ogóle nic, całkowicie. I jestem w 9 tygodniu ciąży. A akurat w tym cyklu uprawiałam z mężem seks JEDEN raz, bo byliśmy oboje chorzy na COVID
Brak śluzu płodnego, jeden stosunek i jest ciąża
Serio, nie czytaj rewelacji po internecie
Byłam jużTo lepiej udać się na wizytę do ginekologa, który rozwieje wątpliwości i dobierze odpowiednią antykoncepcję
bleucoco
Jeśli nadal nie wiesz czy od antykoncepcji się tyje albo czy można mieć dzieci i w dodatku usłyszałaś, jak przeczytałam, że brak widocznego śluzu typu białko jaja kurzego może oznaczać, że jesteś bezpłodna, to jednak udałabym się na drugą wizytę do innego lekarza. Niestety lekarze są bardzo różni i od takich z takimi teoriami najlepiej uciekać jak najdalej. Dziewczyny już Ci wytłumaczyły co z tym śluzem to nie będę się powtarzać, ale w sprawie antykoncepcji itd. warto wybrać odpowiedniego i kompetentnego lekarzaByłam już
To może warto pomyśleć nad zmianą ginekologa, skoro byłaś, przepisał Ci tabletki i nie wiesz takich podstaw? Przy wyborze pierwszych tabletek powinien cię poinformować o skutkach ubocznych i o tym, co powinno Cię zaniepokoicByłam już
Powiedziała mi że jak będę się źle czuć to mam przyjść po zmianę tabletek i że brak śluzu w moim wieku to normalneJeśli nadal nie wiesz czy od antykoncepcji się tyje albo czy można mieć dzieci i w dodatku usłyszałaś, jak przeczytałam, że brak widocznego śluzu typu białko jaja kurzego może oznaczać, że jesteś bezpłodna, to jednak udałabym się na drugą wizytę do innego lekarza. Niestety lekarze są bardzo różni i od takich z takimi teoriami najlepiej uciekać jak najdalej. Dziewczyny już Ci wytłumaczyły co z tym śluzem to nie będę się powtarzać, ale w sprawie antykoncepcji itd. warto wybrać odpowiedniego i kompetentnego lekarza
reklama
blanny
No to skoro lekarz Ci wytłumaczył i powiedział, że to normalne, to jaki Ty właściwie masz problem? Wierzysz bardziej losowych nieznajomym ludziom na fejsbuku czy gdzieś tam niż lekarzowi?Powiedziała mi że jak będę się źle czuć to mam przyjść po zmianę tabletek i że brak śluzu w moim wieku to normalne