reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Antykoncepcja po...

ja tez tak miałam że chyba z 2-3 tygodnie pobolewał mnie brzuch z przerwami aż nagle dostałam @. Jeśli można powiedzieć że było to nagle ;) Teraz jestem juz po drugim okresie i brzuch nagle wsiąkł :D Tzn jest jeszcze duża warstwa smalcu aaaaale teraz wyglądam na 2 miesiąc nie 5 :):)

reklama
Ja też jeszcze nie mam. I dobrze mi z tym :) W ciągu najbliższych 2 tygodni raczej nie dostanę ;) Swoją drogą, to ciekawa jestem, kiedy coś ruszy.

Wolałabym dostać już @. Byłabym spokojniejsza:tak:. Nawet gdyby człowiek zaliczył teraz wpadkę to jak się zorientować? Brak @? He he. Pełniejsze piersi? He he! Pełniejsze to ja mam za każdym razem jak się mały spóźni z jedzeniem. Mdłości? Nie muszą przecież wystąpić(ja nie miałam). Chyba po ruchach człowiek by się dopiero zorientował!!!:-D

Dla mnie niezawodne oznaki ciąży to okropna senność i sikanie kilka razy na godzinę - od samego początku ;) Moja Mama miała tak samo przy każdej ciąży, więc myślę, że mi też się to będzie powtarzać ;) Ale wolę to niż mdłości - bo też mnie na szczęście ominęły (codziennie rano budziłam się w strachu, że zaraz się zacznie - nienawidzę wymiotować...).

Ja cały czas walczę, żeby mleka starczyło co każde karmienie, więc w związku z tym piję dużo(duuużo więcej niż normalnie) i często chodzę na siu siu. To nie byłby dla mnie wyznacznik ciąży.

U mnie też okresu brak, ale mi go nie brakuje. A objawy ciąży... hmm. na początku myślałam, że to miesiączka :-) Senności jakiejś olbrzymiej nie miałam - to minimalne zmeczenie można było na przesilenie wiosenne zwalić. A mdłości się zaczęły jak już zrobiłam test i wiedziałam. Ale wymiotować mi się nie zdarzyło, tylko co rano byłam zmulona i nie mogłam nic jeść.

Wolałabym dostać już @. Byłabym spokojniejsza:tak:. Nawet gdyby człowiek zaliczył teraz wpadkę to jak się zorientować? Brak @? He he. Pełniejsze piersi? He he! Pełniejsze to ja mam za każdym razem jak się mały spóźni z jedzeniem. Mdłości? Nie muszą przecież wystąpić(ja nie miałam). Chyba po ruchach człowiek by się dopiero zorientował!!!:-D
I wiele dziewczyn wpadke tak poznało. Ja już po 2 @ i to po normalnym czasie 2 więc wygląda na to, że wracam do siebie...Hmm nie powiem żeby mi to odpowiadało...

reklama
Do góry