reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Antykoncepcja po...

ja tez tak miałam że chyba z 2-3 tygodnie pobolewał mnie brzuch z przerwami aż nagle dostałam @. Jeśli można powiedzieć że było to nagle ;) Teraz jestem juz po drugim okresie i brzuch nagle wsiąkł :D Tzn jest jeszcze duża warstwa smalcu aaaaale teraz wyglądam na 2 miesiąc nie 5 :):)

reklama
Ja też jeszcze nie mam. I dobrze mi z tym :) W ciągu najbliższych 2 tygodni raczej nie dostanę ;) Swoją drogą, to ciekawa jestem, kiedy coś ruszy.

Wolałabym dostać już @. Byłabym spokojniejsza:tak:. Nawet gdyby człowiek zaliczył teraz wpadkę to jak się zorientować? Brak @? He he. Pełniejsze piersi? He he! Pełniejsze to ja mam za każdym razem jak się mały spóźni z jedzeniem. Mdłości? Nie muszą przecież wystąpić(ja nie miałam). Chyba po ruchach człowiek by się dopiero zorientował!!!:-D

Dla mnie niezawodne oznaki ciąży to okropna senność i sikanie kilka razy na godzinę - od samego początku ;) Moja Mama miała tak samo przy każdej ciąży, więc myślę, że mi też się to będzie powtarzać ;) Ale wolę to niż mdłości - bo też mnie na szczęście ominęły (codziennie rano budziłam się w strachu, że zaraz się zacznie - nienawidzę wymiotować...).

Ja cały czas walczę, żeby mleka starczyło co każde karmienie, więc w związku z tym piję dużo(duuużo więcej niż normalnie) i często chodzę na siu siu. To nie byłby dla mnie wyznacznik ciąży.

U mnie też okresu brak, ale mi go nie brakuje. A objawy ciąży... hmm. na początku myślałam, że to miesiączka :-) Senności jakiejś olbrzymiej nie miałam - to minimalne zmeczenie można było na przesilenie wiosenne zwalić. A mdłości się zaczęły jak już zrobiłam test i wiedziałam. Ale wymiotować mi się nie zdarzyło, tylko co rano byłam zmulona i nie mogłam nic jeść.

Wolałabym dostać już @. Byłabym spokojniejsza:tak:. Nawet gdyby człowiek zaliczył teraz wpadkę to jak się zorientować? Brak @? He he. Pełniejsze piersi? He he! Pełniejsze to ja mam za każdym razem jak się mały spóźni z jedzeniem. Mdłości? Nie muszą przecież wystąpić(ja nie miałam). Chyba po ruchach człowiek by się dopiero zorientował!!!:-D
I wiele dziewczyn wpadke tak poznało. Ja już po 2 @ i to po normalnym czasie 2 więc wygląda na to, że wracam do siebie...Hmm nie powiem żeby mi to odpowiadało...

reklama
Do góry