reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Antykoncepcja po...

reklama
Elena
przymierzałam się do jej założenia, jednak w międzyczasie postanowiłam wypróbowac Unimil Skyn (prezerwatywy dla alergików). Jak się okazało i to mnie uczuliło i 2 miesiące leczyłam stan zapalny.
Więc wyjścia nie widzę i już zdecydowałam. Jestem umówiona na sobotę jak tylko bedzie się kończył okres.

One są naprawdę super!!!! Nic nie czuć, nic nie obciera, jednak widocznie jak i mam uczulenie na lateks to i na poliprofen który jest w SKYN.
Mam bardzo wrażliwa śluzówkę pochwy widocznie.

Nie chce mi się czytać całego wątku od nowa, więc zapytam czy któraś stosuje lub stosowała plastry? Dzisiaj byłam u gina i w sumie polecała tą formę. Mówiła, że to dobry sposób dla zapominalskich. No i jak tak czytam o tym to całkiem wygodna sprawa. Tylko nie wiem czy jakieś efekty uboczne są możliwe??

reklama
ja kiedyś stosowałam plastry - nie szczególnie mi się to podobało, raz że cały czas sprawdzałam czy się nie odkleił, dwa że się jedak odklejał i pełno farfocli się przy nim zbierało, dwa że trzeba za każdym razem w inne miejsce przyklejać a trudno po pewnym czasie znaeźć dyskretne miejsce

Do góry