reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Antykoncepcja po...

reklama
mirena jest dla kobiet o bardzo obfitych miesiąckach lub grubym endometrium - wtedy oprócz zabezpieczenia mechanicznego jakie daje sama kształtka dodatkowo zabezpiecza hormonalnie

To było napisane w dodatku do gazety z 2005 roku.
Wyborczej?? To nie wiesz, że to "szmata załgana" ?? :-D Tam jedyna prawdziwa informacja to data :-D
A poważnie - mój lekarz stwierdził, ze jest to bardzo skuteczna wkładka i jednocześnie z małą dawką hormonów. Nie jest tylko polecana dla kobiet, które nigdy nie rodziły.

Od wczoraj szukam mireny po aptekach cena mnie poraziła 850 zł tylko jedna ma cenę promocyjną 650zł, założenie 400zł, niby zniżka bo normalnie bierze 500zł. Masakra ale cóż jak mus to mus muszę tylko pojechać po tą za 650zł.

reklama
Ooo, to u mojego założenie jeszcze taniej:szok: 650zł + 200zł. Ale nie decyduję się, może po następnej dzidzi;-)

Ostatnia edycja:
Do góry