reklama
madziara158
Grudzień 2010
Ja mam ulotki i sprawdzałam na stronie i nigdzie nic takiego nie było. Lekarz mówił mi, że zawiera tyle hormonów co minipigułka
cristalrose
Fanka BB :)
Elena, nie sądzę. Mnie też lekarz ją proponował, ze względu na niskie dawki właśnie.
sunnflower
mirena jest dla kobiet o bardzo obfitych miesiąckach lub grubym endometrium - wtedy oprócz zabezpieczenia mechanicznego jakie daje sama kształtka dodatkowo zabezpiecza hormonalnie
cristalrose
Wyborczej?? To nie wiesz, że to "szmata załgana" ?? Tam jedyna prawdziwa informacja to dataTo było napisane w dodatku do gazety z 2005 roku.
A poważnie - mój lekarz stwierdził, ze jest to bardzo skuteczna wkładka i jednocześnie z małą dawką hormonów. Nie jest tylko polecana dla kobiet, które nigdy nie rodziły.
Od wczoraj szukam mireny po aptekach cena mnie poraziła 850 zł tylko jedna ma cenę promocyjną 650zł, założenie 400zł, niby zniżka bo normalnie bierze 500zł. Masakra ale cóż jak mus to mus muszę tylko pojechać po tą za 650zł.
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
joamar - moj gin mowil, ze kupuje w hurtowni za 600 zl. u niego zalozenie to 250 zl.
reklama
cristalrose
Ooo, to u mojego założenie jeszcze taniej 650zł + 200zł. Ale nie decyduję się, może po następnej dzidzi;-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: