reklama
przyszla_mama81
Mama81
rozumie was kochane,ja mialam od tamtego tyg.zaczac brac tabletki,ale jakos troche sie balam i zaczelam od wczoraj....choc ochoty na sex zero,ale zanim doczego kolwiek dojdzie to z tydzien pobiore tabletki,a mojemu M mowilam ze przed bara bara bedzie musial jeszcze dwa kudony zalozyc dla pewnosci))))))))))))))
no ja dostałam tą Azalię ale poinformowała mnie ginka o tym, że niestety mogę po niej tyć :/ I że 2 tygodnie muszę się dodatkowo zabezpieczać ale to ja akurat wiem i dodatkowe zabezpieczenie przynajmniej na rok zachowam
he he dobre Gaja...a ta azalia to dla karmiacych mam ma sie rozumiec? i ze to powszechnie przepisywane tabsy anty przez ginów?...bo jak po nich sie tyje to jak by nie było dla mnie przeciwskazan to poprosze swojego gina o nie...bo ja moje drogie wciaz chudne, a ze ja do "grubych" nie nalezałam nigdy to niedługo bede wygladała jak "nic" Tylko cholerka na mnie nic nie działa...
_koRba_
Fanka BB :)
Mi ginka tez zapisala tabsy Azalia. I mam do was wiadomosc pytajcie w aptekach o promocje bo u mnie w aptece jest promocja ze w jednym pudelku sa trzy plastry tabsow (tak jakby trzy opakowania w jednym) za cene jednego . Ale nie wszedzie o tym informuja. Kurcze ,a czy ktoras z was po nich zauwazyla faktyczne skutki uboczne?!
paulka24
i ja azalie dostałam, ale biore dopiero 3 dni
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Ja dzisiaj mam wizytę u ginki i zobaczymy co mi powie i jakie tabsy przepisze...
Beniaminka
U mnie waga stanela, i plamie caly czas, moze to @ taka dluga...ale ginek miwczoraj powiedzial ze wiele kobiet tak reaguje i chyba zmienimy na wkladke domaciczna, bo bez sensu z takim plamieniem. Ale nie kazda kobieta tak ma , jak u mnie. Trzeba sprobowac :-) No i...na slodkie mam ogromny apetyt, chyba nadrabiam czas cukrzycy w ciąży ;-)Mi ginka tez zapisala tabsy Azalia. I mam do was wiadomosc pytajcie w aptekach o promocje bo u mnie w aptece jest promocja ze w jednym pudelku sa trzy plastry tabsow (tak jakby trzy opakowania w jednym) za cene jednego . Ale nie wszedzie o tym informuja. Kurcze ,a czy ktoras z was po nich zauwazyla faktyczne skutki uboczne?!
reklama