reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Antykoncepcja po porodzie

heh mnie zaczyna przerażać wizja ponownego rozdziewiczenia:huh: , a mój B. już na rzęsach staje by mnie dorwać :errr:

reklama
rozumie was kochane,ja mialam od tamtego tyg.zaczac brac tabletki,ale jakos troche sie balam i zaczelam od wczoraj....choc ochoty na sex zero,ale zanim doczego kolwiek dojdzie to z tydzien pobiore tabletki,a mojemu M mowilam ze przed bara bara bedzie musial jeszcze dwa kudony zalozyc dla pewnosci:)))))))))))))))

no ja dostałam tą Azalię ale poinformowała mnie ginka o tym, że niestety mogę po niej tyć :/ I że 2 tygodnie muszę się dodatkowo zabezpieczać ale to ja akurat wiem i dodatkowe zabezpieczenie przynajmniej na rok zachowam ;)

he he dobre Gaja...a ta azalia to dla karmiacych mam ma sie rozumiec? i ze to powszechnie przepisywane tabsy anty przez ginów?...bo jak po nich sie tyje to jak by nie było dla mnie przeciwskazan to poprosze swojego gina o nie...bo ja moje drogie wciaz chudne, a ze ja do "grubych" nie nalezałam nigdy to niedługo bede wygladała jak "nic" Tylko cholerka na mnie nic nie działa...

Mi ginka tez zapisala tabsy Azalia. I mam do was wiadomosc pytajcie w aptekach o promocje bo u mnie w aptece jest promocja ze w jednym pudelku sa trzy plastry tabsow (tak jakby trzy opakowania w jednym) za cene jednego . Ale nie wszedzie o tym informuja. Kurcze ,a czy ktoras z was po nich zauwazyla faktyczne skutki uboczne?!

Korba, nic sie nie martw.. ja po azalii żadnych skutków ubocznych (ale to pewnie kwestia indywidualna) no może jeden.. waga mi stanęła.. :-((((

Mi ginka tez zapisala tabsy Azalia. I mam do was wiadomosc pytajcie w aptekach o promocje bo u mnie w aptece jest promocja ze w jednym pudelku sa trzy plastry tabsow (tak jakby trzy opakowania w jednym) za cene jednego . Ale nie wszedzie o tym informuja. Kurcze ,a czy ktoras z was po nich zauwazyla faktyczne skutki uboczne?!
U mnie waga stanela, i plamie caly czas, moze to @ taka dluga...ale ginek miwczoraj powiedzial ze wiele kobiet tak reaguje i chyba zmienimy na wkladke domaciczna, bo bez sensu z takim plamieniem. Ale nie kazda kobieta tak ma , jak u mnie. Trzeba sprobowac :-) No i...na slodkie mam ogromny apetyt, chyba nadrabiam czas cukrzycy w ciąży ;-)

reklama
Do góry