P
pysia_23
Gość
:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W ogole przyjmuje sie, ze na czas karmienia piersia kobieta jest "bezpieczna"... i przez caly czas laktacji nie ma miesiaczki i tym samym jajeczkowania. Ja jednak bylabym tu mimo wszystko ostrozna. W czasie wizyty kontrolnej u gina w 6 tyg od porodu mam w planie dokladnie o to wypytac i chyba sklaniam sie ku pigulkom. Jednak nie wiem, jak one wplywaja na karmienie piersia. Wierze, ze sa takie specjalnie przeznaczone dla matek cycolących :-)
dobrze powiedziane....a tak poważnie może by tak panowie zaczęli myśleć o antykoncepcji a nie wszystko na naszych głowachja pogadam z ginką przy następnej wizycie ale spirala odpada, naturalne też, pigułki -no nie jestem przekonana bo źle praktycznie wszystkie po jakims czasie toleruję:/ Myślałam o plastrach ale to jak skończę karmienie. W każdym razie nic oprócz mazektomii męża do głowy mi nie przychodzi