Myłam już z 10 razy, pomaga na chwilke. Czyba wsadze ramie i dupe do wody to nie będzie swędzieć;-). Najgorsze, że krwawie jak nie przejdzie do wieczora to na ginekologie jade.nie wiem czym sie smaruje uczulenia kazde czym innym ale przemyj czystą wodą i staraj sie tego nie rodzrapac.
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
czemu odrazu na ginekologie ??
Po moich przejściach, wole nie ryzykować. Moge krwotoku dostać i ,i tak wyladuje w szpitalu, a tak to może coś mi dadzą po badaniu i ok będzie.czemu odrazu na ginekologie ??
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
aha rozumiem ...
Krwawienie naszczęście ustało, ale na pogotowie pojechałam. Wszystko jest OK, dali mi jakiś zastrzyk i kazali iść do swojego lekarza. Położna mówiła, że to reakcja uczuleniowa organizmu. Naszczęście trafiłam na tą co porud odbierała, fajna babka
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
to sie ciesze jagna ze wszystko ok z toba ...
klik3
Styczeń 2008
Gdy karmiłam piersią, lekarz ginekolog zalecił mi tabletki cerazette, kupiłam je ale niestety leżały tylko, jak przeczytałam ulotkę ze jak będą widoczne niepokojące objawy u dziecka to żeby zgłosić się do lekarza. hm.. Sam gin mowił mi zebym sie zatanowiła, tak mnie nastraszył.... że nawet kazał mi podpisać ze zgodziłam sie na te tabletki cerazette. Ja niewiem czy ten lekarz oszalał... no przez niego to w koncu nie wziełam zadnej tabletki z cerazette. Teraz juz nie karmie piersia a Córka ma 8 miesiecy i już normalnie biore Tabletki Harmonet :-)
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ja bralam cerazette i bylo wszystko ok oprocz plamien a teraz juz novinette.
reklama
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
A ja brałam Novonette i co-wylądowałam w szpitalu na prawie miesiąc z zakrzepowym zapaleniem żył.Bo hormony zawarte w tabletkach antykoncepcyjnych powodują zagęszczenie krwi.I tak się urządziłam.
Podziel się: