salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
pam to przez tabletki antykoncepcyjene ??? i to przez novinette ??? ja i mili je bierzemy nie wiem ktora jeszcze ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko. Musze uprzedzić mame, bo dostała na regulacje bo przekwitanie się u niej zaczeło, a miała problemy z zakrzepicą.A ja brałam Novonette i co-wylądowałam w szpitalu na prawie miesiąc z zakrzepowym zapaleniem żył.Bo hormony zawarte w tabletkach antykoncepcyjnych powodują zagęszczenie krwi.I tak się urządziłam.
Ja miałam Mirenę po Zuzi.Działała 5,5 lat,może mogłabym mieć ją trochę dłużej ale zaczęła się zsuwać i trzeba było wyjąć i wtedy brałam Microgynon.moja koleżanka także po tabletkach miała za gęstą krwe, zemdlała i dostała martwicy prawej strony(nogi i ręki)
przez to ja nie mam zamiaru brać tabletek
zastanawiam się nad spiralką mirena, może ma któraś z was??
chyba każda z nas jest inna i inaczej wszystko przyjmuje...