dooominika
Początkująca w BB
Witam!A ja używam pantentex oval w połaczeniu z gumkami i jestem z nich bardzo zadowolona wiadom są skutki uboczne jak przy wszystkim ale ogólnie są ok.pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chcę jeszcze jedno dziecko ale za 3-4 lata.jagna wiesz Masiek miala robiony zastrzyk a teraz w ciazy jest :-) a ze ty nie chcesz miec dzieci wiecej to moze sie zastanow nad tym...
Chcę jeszcze jedno dziecko ale za 3-4 lata.
Zostaje mi spirala, a tego nie chce. Gumki odpadają bo mam alergie.no to moze cos innego niz zastrzyk chyba ze ci lekarz da 100 % pewnosci ze bedzie ok przez czas trwania zastrzyku.
czemu nie chcesz spirali?Zostaje mi spirala, a tego nie chce. Gumki odpadają bo mam alergie.
Boję się że poniej nie będe mogła mieć dzieci. Odradzał mi ją jeden lekarz ze względu na poronienie i to że miałam 2 razy czyszczenie, bo po porodzie też.czemu nie chcesz spirali?