reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ankieta: Ilu miałaś/eś partnerów/partnerek?

Ilu miałaś/eś partnerów/partnerek?

• Wszystkich głosujących
    570
reklama
hej, ale skąd taki atak na Cytrynkę ?! Zupełnie nie rozumiem co Was tak dotknęło w jej wpisach. Jak dla mnie to dziewczyna ma super poczucie humoru. :D A jej złośliwość to powiew świeżości, bo tu się zrobiło towarzystwo wzajemnej adoracji - rzekłam.

Mała dygresja

Tak sobie czytam, niektóre wątki (nie chodzi tylko o ten), to czasem dochodze do wniosku, że niektórzy wiecej czasu niż w łóżku powinni spędzić nad książką

CYTRYNKA i KINDZIA100

Na forum sie drogie Panie ( i Panowie) nie obrazamy.
A teksty powyżej mogą być tak klasyfikowany.
Prosze o wiekszą rozwage w doborze słów.

Pozdrawiam
Modarator

reklama
dziewczyny wracajac do teamtu watku odczasu do czasu go czytam i przeraza mnie to ze wiekszosci miala tylko jednego partnera ...tu pytanie do tych co tak glosowaly nie boicie sie ze cos tracicie??? zyje sie raz!!!!! :p???

Do góry