reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ankieta: Ilu miałaś/eś partnerów/partnerek?

Ilu miałaś/eś partnerów/partnerek?

• Wszystkich głosujących
    570
Szukając tego jedynego w życiu znalazłam się w gronie tych Pań, którę kształtują forumowe statystyki na poziomie 12,03% ( drugie od dołu, żeby nie było;-) ).

Po tym wszystkim mogę powiedzieć, że sfera intymna jest bardzo ważna ale nie najważniejsza....
Wszystko też zależy od wieku i dojżałości życiowej, której nabiera się z czasem.

reklama
Dla mojego męża byłam 2-gą partnerką, on dla mnie 4-tym partnerem. Zamierzamy na tym poprzestać :-)

Ja zawsze marzyłam, że poznam od razu tego jedynego i bedzie cudownie, i moze by tak było, gdybym nie poznała swojego męża, tak wiec partnerow dwóch i na tym basta!

10 ich było 😁 nigdy nie wstrzymywałam się z seksem, kiedy się z kimś spotykałam zawsze na spotkaniach był seks oczywiście z odpowiednim zabezpieczeniem. Po co odmawiać sobie przyjemności gdy było pożądanie😊 jeden,drugi,piąty,dziesiąty.. mogłoby być i 20 gdy masz zaufanie do tych osób 😊 seks to wielka przyjemność i nie należy odmawiać,z moim partnerem obecnym robimy to 2/3 razy dziennie. 😉 Tylko cienki jest w te klocki, 3 minuty i nie daje rady już 😑 tu mamy ogromny problem

Wiem że temat stary jak świat. Ale odkopie. Ja nie mógłbym być z osobś która miała wielu partnerów. Dla mnie powyżej 5 to już rozwiązłość. Ja pomimo że mam 30 lat to nawet się nie całowałem i chciałbym spotkać osobe która jest na podobnym etapie co ja.

reklama
Wiem że temat stary jak świat. Ale odkopie. Ja nie mógłbym być z osobś która miała wielu partnerów. Dla mnie powyżej 5 to już rozwiązłość. Ja pomimo że mam 30 lat to nawet się nie całowałem i chciałbym spotkać osobe która jest na podobnym etapie co ja.

Do góry