reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ankieta: Ilu miałaś/eś partnerów/partnerek?

Ilu miałaś/eś partnerów/partnerek?

• Wszystkich głosujących
    570
Hmmmmm:tak: kilku ich tam bylo...Co jeden to lepszy...i wcale nie zaluje niczego...I lafirynda tez nigdy nie bylam...:no: Teraz przynajmniej wiem jak to jest miec wiecej jak jednego...a gdybym miala tylko jednego to moze by mnie ciagnelo poznac jak to by bylo miec kilku:-D ...A co do mojego partnera...Hmmm nie bylam pierwsza :wściekła/y: ale poki zyje bede ostatnia:tak: :-) ...chyba ze mnie zdradzi to jak sie dowiem to rzuce klatwe na jego potencje...:cool2:

reklama
Co za idiotyczna ankieta..Kogo to?
Moze lepiej zalozyc watek pod tytulem "ile razy mialas grzybice pochwy?" :-D

to po co w tym temacie odpisujesz

grzybica Twojej pochwy nie interesuje mnie i zapewne nikogo na tym forum więc wybacz, że takiego wątku nie założę

proponuje bys przeczytła pierwszy wpis to zrozumiesz o co chodzi w tym wątku
poza tym gdzie jest napisane, że to babskie forum?

Mi tam sie podoba w końcu można przecież porozmawiać o wszystkim ale moze niektóre panie to gorszy :dry:.Forum wcale nie jest babskie i dobrze ,że męskie zdanie tez jest.
U mnie czwarty to mój mąż i dobrze bo nie żałuje .Jakby był pierwszy to moze bym żałowała ,że nie wiem jak to jest z innymi;-);-)

Moim pierwszym i ostatnim jest mój przyszły mężuś;* razem przezylismy swój pierwszy raz i bardzo się ciesze że nie było nikogo przed nim i że ja byłam jego pierwszą:)

No cóż ja też korzystałam trochę z życia:tak:;-)Żeby na starośc miec co wspominac;-):-D Ale tak naprawdę to gdybym miała tylko jednego partnera to ciągnęło by mnie by poznac jak to jest z innym:tak::-) A tak mam najlepszego partnera- oczywiście mojego męża:tak::-)

reklama
Mialam tylko jednego faceta i jestesmy malzenstwem 6 lat, mamy 6 letniego synka i moze druga dzidzia w drodze, ale to jeszcze nic pewnego.

Do góry