reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Aniolek,Diabelek naszych dzieci CHARAKTEREK

abryz - to tak jak mój - ale on uwielbia tylko mnie gryźć - normalnie jestem cała w siniakch po jego ząbkach - nikogo innego nie lubi gryźć. Kurcze co om sobie mysli, że jak z cycya leci mleko to, ze jak ugryzie to że zupka mu wyjdzie ???:dry:

reklama
Och gryzaki male,a to taki bol,bo zabki juz sa wspolczuje babeczki,moja nie grzuie,ale za to szcypie i to w miejscach gdzie najbardziej boli:wściekła/y:

Od przyjazdu zauwazylam duzo zmiane u Natalki,jest mega wesolo,smieje sie do wszytskich,zabawi sie sam,ale najbradziej lubi jak siedzimy kolo niej,nie musimy sie z nia bawic,wystarczy jej towarzysto.duzo juz rozumie co sie do niej mowi,ale czego nie lubi to dotykania jej rak,nie da sobie nikomu ich dotknac,jak mala dama,
Ostatnio zauwazylam,ze potrafi byc niezlym dibelkiem i widzetroche mojego chrakterku:-D Co sie nie spodoba to nie placze,ale tak glosno gaworzy,albo krzyczy,wogole bardzo malo placze,teraz w sumie to tylko jak wychodze z pokoju,ale po chwili przestaje i zajmuje sie zabwka jak jest w poblizu,ajk nie to zaraz zrobi myk,obrot i po cos siedza,ruchwila jest bardzo wiercipieta,nie przemiszcza sie,alerusza rekami,nogami caly czas,cialo wygina zaczyna sie spinac,ale jeszcze jej nie wychodzi i sie zlosci,wtedy bosko wyglada,a takie diabelki w oczkach.

Nasza coreczka juz doskonale wiec co lubi, kiedy ma dosc,ale ogolnie moge powiedziec,ze jest grzeczna,bardzo malo placze,jak juz cos sie jej nie podoba to buczy,buuuuuuu....uuuuuuuuuu,chyba ze sie uderzy to leca wtedy duze lzy i ma tak smutna minkem,ale szybko mona ja rosproszyc.Ladnie zasypa sama,jest bardzo ciekawska,lubie jak kuka,zaglada,czesto sie smieje i to nas cieszy.Czasmi widze w jej zachownaiu W.,a czasmi zrobi minke i wiedze siebie:laugh2:
a jak wasze bajtle???

Nasza Ania zdecydowanie nie należy do aniołków :-) To jest jeden, wielki wygłup :tak: Tylko dzikie zabawy i szalone wygłupy jej odpowiadają. Rzadko zajmuje się czymś cicho i sama.

Moj to czpiot...Wiercipiera ciekawska...a potrafi byc tak samo rozkoszny smieszek jak i upierdliwa marudna jak ma gorszy dzien:tak:

a mój jest gryzak
dzisiaj mnie tak ugryzł w usta , że krewka mi leci i mam sporą rankę - lubi mnie gryżć

reklama
Do góry