reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

U mnie okropne było [emoji14]
A to może dlatego [emoji16] koleżankę też ordynator prowadził i jak miała krawienie to leżała 4 dni w szpitalu. Chociaż jak spytałam co jej tam robili to mówiła, że nic [emoji849] tylko usg na wypisie [emoji1751] [emoji1787]
A jedzenie chociaż dobre?

reklama
A jak się nazywa ta aplikacja?
I czy musi być specjalny detektor czy byle jaki?
Też bym chciała taki filmik. To jest pamiątka na całe życie 😉
Nie wiem czy kazdy sie łączy. Aplikacja obojętna ja mam taka sama jak detektor czyli angelsounds bo mi sie wydawala najlepsza. Trzeba patrzyc czy w zestawie jest kabelek do telefonu i czy się łączy z aplikacją z nagrywaniem

U mnie okropne było [emoji14]
Co było na śniadanko? 😋
Ile dni byłaś Aga w szpitalu?
A dają wodę mineralna bez ograniczeń czy kranówa 🤣 czy nic?

Ja to jestem żarłok okropny. Uwielbiam degustować, uwielbiam stołować się w restauracjach. Mogłabym pół wypłaty wydawać na dobre jedzonko 😋
Więc chyba bym umierała z głodu i bez 2 litrów mineralki bym nie wytrzymała 🙄

Koleżanka opowiadała, że na śniadanko dostali chleb z masłem i dżem, a Pani która miała cukrzycę samo masło i chleb 😂😂
Na obiad były mielone z ziemniakami to Pani z problemami wątrobowymi dostała tylko ziemniaki 🤦 także jak czegoś nie można jeść to Ci odejmą i jest git 🤣

Nie wiem czy kazdy sie łączy. Aplikacja obojętna ja mam taka sama jak detektor czyli angelsounds bo mi sie wydawala najlepsza. Trzeba patrzyc czy w zestawie jest kabelek do telefonu i czy się łączy z aplikacją z nagrywaniem
Oki. Podaj model detektora dokładny. Kupię kiedyś dokładnie taki sam, żebym nie musiała się zastanawiać czy coś się połączy, nagra, narysuje i ma kabelek 😁😂

Oki. Podaj model detektora dokładny. Kupię kiedyś dokładnie taki sam, żebym nie musiała się zastanawiać czy coś się połączy, nagra, narysuje i ma kabelek 😁😂
Haaahhaha😂😂😂
To dokladnie ten. Ps sory za tą łape 😆

Załączniki

• 1590315095910573671998005483939.jpg
    1590315095910573671998005483939.jpg
    957,9 KB · Wyświetleń: 63
Dzięki 😘😘😘 a podasz jeszcze instrukcje jak taki film zmontować i na czym to zrobić? 🙏😍
Ja robie tak ze jak polacze z aplikacją tam jest nagraj i sie zapisuje na tej aplikacji ale nie mozna tego nigdzie udosteonic nagrania nie wiem czemu albo nie umiem wiec na telefonie jak jest pasek u gory i jest do wybrania wifi bluetooth dzwięk itp to wybieram rejestr obrazu i naciskam zeby nagralo z dzwiękiem. Jak sie nagra to wrzucam to w youtube i daje jako dostępne tylko dla tych co mają link do nagrania no i tak robie jak chce komus udostępnic nagranie ale tak jak dla siebie no to na aplikacji jest calyczas nagrane 😁

Ja robie tak ze jak polacze z aplikacją tam jest nagraj i sie zapisuje na tej aplikacji ale nie mozna tego nigdzie udosteonic nagrania nie wiem czemu albo nie umiem wiec na telefonie jak jest pasek u gory i jest do wybrania wifi bluetooth dzwięk itp to wybieram rejestr obrazu i naciskam zeby nagralo z dzwiękiem. Jak sie nagra to wrzucam to w youtube i daje jako dostępne tylko dla tych co mają link do nagrania no i tak robie jak chce komus udostępnic nagranie ale tak jak dla siebie no to na aplikacji jest calyczas nagrane 😁
Ok dziękuję Ci bardzo. No to widzę, że u mnie nie da się tego chyba zrobić - nie mam w telefonie opcji "rejestr obrazu" 😥

Ok dziękuję Ci bardzo. No to widzę, że u mnie nie da się tego chyba zrobić - nie mam w telefonie opcji "rejestr obrazu" 😥
To pierwsze od góry po prawej. Ale wiem ze dziewvzyny tez to jakos inaczej robia na innym detektorze ale ja nie umiem 😂

Załączniki

• Screenshot_20200524-123701_Chrome.jpg
    Screenshot_20200524-123701_Chrome.jpg
    150,7 KB · Wyświetleń: 56
reklama
W szpitalu byłam od 10 rano do 16 kolejnego dnia. Na obiad dostałam raz suchą kasze, marchewkę i pulpeta chyba drobiowego w obrzydliwym sosie, na kolację chleb, masło, pomidor, sałatka i wstrętna konserwowa szynka, koleżanka co miała wege oddała mi swój twarożek bo tej szynki bym nie tknęła, potem na śniadanie znowu chleb, masło i twarożek dostałam plus ogórki i sałata ale nie mogłam jeść przed zabiegiem a na obiad było puree, buraczki i schabowy więc całkiem spoko, zjadłam z chęcią wygłodniała po zabiegu. Do picia kubek gorzkiej herbaty, wody ani kropli, musisz mieć we własnym zakresie.
Co było na śniadanko? [emoji39]
Ile dni byłaś Aga w szpitalu?
A dają wodę mineralna bez ograniczeń czy kranówa [emoji1787] czy nic?

Ja to jestem żarłok okropny. Uwielbiam degustować, uwielbiam stołować się w restauracjach. Mogłabym pół wypłaty wydawać na dobre jedzonko [emoji39]
Więc chyba bym umierała z głodu i bez 2 litrów mineralki bym nie wytrzymała [emoji849]

Koleżanka opowiadała, że na śniadanko dostali chleb z masłem i dżem, a Pani która miała cukrzycę samo masło i chleb [emoji23][emoji23]
Na obiad były mielone z ziemniakami to Pani z problemami wątrobowymi dostała tylko ziemniaki [emoji1751] także jak czegoś nie można jeść to Ci odejmą i jest git [emoji1787]

Do góry