reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

U mnie okropne było [emoji14]
A to może dlatego [emoji16] koleżankę też ordynator prowadził i jak miała krawienie to leżała 4 dni w szpitalu. Chociaż jak spytałam co jej tam robili to mówiła, że nic [emoji849] tylko usg na wypisie [emoji1751] [emoji1787]
A jedzenie chociaż dobre?

reklama
A jak się nazywa ta aplikacja?
I czy musi być specjalny detektor czy byle jaki?
Też bym chciała taki filmik. To jest pamiątka na całe życie 😉
Nie wiem czy kazdy sie łączy. Aplikacja obojętna ja mam taka sama jak detektor czyli angelsounds bo mi sie wydawala najlepsza. Trzeba patrzyc czy w zestawie jest kabelek do telefonu i czy się łączy z aplikacją z nagrywaniem

U mnie okropne było [emoji14]
Co było na śniadanko? 😋
Ile dni byłaś Aga w szpitalu?
A dają wodę mineralna bez ograniczeń czy kranówa 🤣 czy nic?

Ja to jestem żarłok okropny. Uwielbiam degustować, uwielbiam stołować się w restauracjach. Mogłabym pół wypłaty wydawać na dobre jedzonko 😋
Więc chyba bym umierała z głodu i bez 2 litrów mineralki bym nie wytrzymała 🙄

Koleżanka opowiadała, że na śniadanko dostali chleb z masłem i dżem, a Pani która miała cukrzycę samo masło i chleb 😂😂
Na obiad były mielone z ziemniakami to Pani z problemami wątrobowymi dostała tylko ziemniaki 🤦 także jak czegoś nie można jeść to Ci odejmą i jest git 🤣

Nie wiem czy kazdy sie łączy. Aplikacja obojętna ja mam taka sama jak detektor czyli angelsounds bo mi sie wydawala najlepsza. Trzeba patrzyc czy w zestawie jest kabelek do telefonu i czy się łączy z aplikacją z nagrywaniem
Oki. Podaj model detektora dokładny. Kupię kiedyś dokładnie taki sam, żebym nie musiała się zastanawiać czy coś się połączy, nagra, narysuje i ma kabelek 😁😂

Oki. Podaj model detektora dokładny. Kupię kiedyś dokładnie taki sam, żebym nie musiała się zastanawiać czy coś się połączy, nagra, narysuje i ma kabelek 😁😂
Haaahhaha😂😂😂
To dokladnie ten. Ps sory za tą łape 😆

Załączniki

• 1590315095910573671998005483939.jpg
    1590315095910573671998005483939.jpg
    957,9 KB · Wyświetleń: 66
Dzięki 😘😘😘 a podasz jeszcze instrukcje jak taki film zmontować i na czym to zrobić? 🙏😍
Ja robie tak ze jak polacze z aplikacją tam jest nagraj i sie zapisuje na tej aplikacji ale nie mozna tego nigdzie udosteonic nagrania nie wiem czemu albo nie umiem wiec na telefonie jak jest pasek u gory i jest do wybrania wifi bluetooth dzwięk itp to wybieram rejestr obrazu i naciskam zeby nagralo z dzwiękiem. Jak sie nagra to wrzucam to w youtube i daje jako dostępne tylko dla tych co mają link do nagrania no i tak robie jak chce komus udostępnic nagranie ale tak jak dla siebie no to na aplikacji jest calyczas nagrane 😁

Ja robie tak ze jak polacze z aplikacją tam jest nagraj i sie zapisuje na tej aplikacji ale nie mozna tego nigdzie udosteonic nagrania nie wiem czemu albo nie umiem wiec na telefonie jak jest pasek u gory i jest do wybrania wifi bluetooth dzwięk itp to wybieram rejestr obrazu i naciskam zeby nagralo z dzwiękiem. Jak sie nagra to wrzucam to w youtube i daje jako dostępne tylko dla tych co mają link do nagrania no i tak robie jak chce komus udostępnic nagranie ale tak jak dla siebie no to na aplikacji jest calyczas nagrane 😁
Ok dziękuję Ci bardzo. No to widzę, że u mnie nie da się tego chyba zrobić - nie mam w telefonie opcji "rejestr obrazu" 😥

Ok dziękuję Ci bardzo. No to widzę, że u mnie nie da się tego chyba zrobić - nie mam w telefonie opcji "rejestr obrazu" 😥
To pierwsze od góry po prawej. Ale wiem ze dziewvzyny tez to jakos inaczej robia na innym detektorze ale ja nie umiem 😂

Załączniki

• Screenshot_20200524-123701_Chrome.jpg
    Screenshot_20200524-123701_Chrome.jpg
    150,7 KB · Wyświetleń: 60
reklama
W szpitalu byłam od 10 rano do 16 kolejnego dnia. Na obiad dostałam raz suchą kasze, marchewkę i pulpeta chyba drobiowego w obrzydliwym sosie, na kolację chleb, masło, pomidor, sałatka i wstrętna konserwowa szynka, koleżanka co miała wege oddała mi swój twarożek bo tej szynki bym nie tknęła, potem na śniadanie znowu chleb, masło i twarożek dostałam plus ogórki i sałata ale nie mogłam jeść przed zabiegiem a na obiad było puree, buraczki i schabowy więc całkiem spoko, zjadłam z chęcią wygłodniała po zabiegu. Do picia kubek gorzkiej herbaty, wody ani kropli, musisz mieć we własnym zakresie.
Co było na śniadanko? [emoji39]
Ile dni byłaś Aga w szpitalu?
A dają wodę mineralna bez ograniczeń czy kranówa [emoji1787] czy nic?

Ja to jestem żarłok okropny. Uwielbiam degustować, uwielbiam stołować się w restauracjach. Mogłabym pół wypłaty wydawać na dobre jedzonko [emoji39]
Więc chyba bym umierała z głodu i bez 2 litrów mineralki bym nie wytrzymała [emoji849]

Koleżanka opowiadała, że na śniadanko dostali chleb z masłem i dżem, a Pani która miała cukrzycę samo masło i chleb [emoji23][emoji23]
Na obiad były mielone z ziemniakami to Pani z problemami wątrobowymi dostała tylko ziemniaki [emoji1751] także jak czegoś nie można jeść to Ci odejmą i jest git [emoji1787]

Do góry