mama2010
Fanka BB :)
Osa1985 decyzja o amnio zalezy tylko od ciebie i twojego pratnera, ale jak sama wspomnialas czesto sie zdaza ze usg jest ok a biochemia (do dzis nie wiem czemu) wychodzi zle. Ja osobiscie nie bylabym w stanie do konca ciazy czekac w nieswiadomosci czy wszystko bedzie ok, bo cala radosc z bycia w ciazy mija. Sam zabieg nie jest taki straszny, jest to bardziej przezycie emocjonalne, po tygodniu mozna wrocic do dawnej sprawnosci. najlepiej pogadaj ze swoja gin i partnerem i zastanowcie sie co dajel. Chociaz wydaje mi sie ze i tak wszystko bedzie ok. W koncu jestem mloda i ush wyszlo super.
Marcia Szczecin trzymam kciuki. Daj znac jak co bedziesz wiedziala.
Diego ja dostalam zwolnienie na tydzien. lekarz kazal lerzec w lozku 2 dni a potem tylko odpoczywac i nie dzwigac. po tygodniu jest juz ok. Na wizycie kontrolnej lekarz spradzil czy mam prawidlowa ilosc wod. i dalej moge zyc jak sprzed zabiegu.
Marcia Szczecin trzymam kciuki. Daj znac jak co bedziesz wiedziala.
Diego ja dostalam zwolnienie na tydzien. lekarz kazal lerzec w lozku 2 dni a potem tylko odpoczywac i nie dzwigac. po tygodniu jest juz ok. Na wizycie kontrolnej lekarz spradzil czy mam prawidlowa ilosc wod. i dalej moge zyc jak sprzed zabiegu.