reklama
Elmirka0207
Zaciekawiona BB
Witam a czy ktoś robił amniopunkcje w Szczecinie? Mam 18 czerwca i bardzo się boję:-(
Ja nie, więc nie pomogę.
Ale życzę spokoju i żeby wszystko było ok!
Ja robiłam w Warszawie. Naprawdę nie ma się czego bać. Musisz tylko myśleć pozytywnie i niedługo będzie to wszystko za Tobą. Ja po amnio przez 3 dni bardzo uważałam na siebie, odpoczywałam, podsuwano mi jakieś komedie do oglądania, żeby nie myśleć za dużo...polecam. Będzie dobrze!!!!Witam a czy ktoś robił amniopunkcje w Szczecinie? Mam 18 czerwca i bardzo się boję:-(
Psiara1996
Fanka BB :)
Hej robiłybyście dodatkowe badania przy takim wyniku? Mój ginek powiedział, że jest ok, ale inny lekarz kręcił nosem na wysoką przezierność. Jest co prawda w normie ale dość wysoka.
Załączniki
Elmirka0207
Zaciekawiona BB
Wg mnie wszystko w normie, ryzyka skorygowane mniejsze niż podstawowe, więc ja bym się cieszyła ciążą po prostuHej robiłybyście dodatkowe badania przy takim wyniku? Mój ginek powiedział, że jest ok, ale inny lekarz kręcił nosem na wysoką przezierność. Jest co prawda w normie ale dość wysoka.
Marzena32
Początkująca w BB
Dziękuję bardzo za odpowiedź najgorsze dla mnie jest to czekanie i te nerwyJa robiłam w Warszawie. Naprawdę nie ma się czego bać. Musisz tylko myśleć pozytywnie i niedługo będzie to wszystko za Tobą. Ja po amnio przez 3 dni bardzo uważałam na siebie, odpoczywałam, podsuwano mi jakieś komedie do oglądania, żeby nie myśleć za dużo...polecam. Będzie dobrze!!!!
reklama
Cześć. Ja dziś robiłam amniopunkcję. Skierowanie dostaliśmy na trzy trisomie, ale z podejrzeniem zespołu downa (NT 3.7). To moja pierwsza ciąża, mam 29 lat. Samo badanie nie było przyjemne. Lekarka wkuwała się dwa razy. Teraz odpoczywam. Cieszę się, że trafiłam na te forum, bardzo się martwię