Marzymieta
Zaciekawiona BB
widocznie macie nudny kariotyp prawidlowy
i super ! gratulacje !
dziękujemy wiesz, jeden nieprawidłowy w już w domu mamy i to zdecydowanie dość
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widocznie macie nudny kariotyp prawidlowy
i super ! gratulacje !
pewnie , ze tak .... niestety , czlowiek sparzony lub dojrzaly to jednak jest pelen obaw, traci ten optymizm , przeciez zwykle jest ok ....dziękujemy wiesz, jeden nieprawidłowy w już w domu mamy i to zdecydowanie dość
Myślę że to zalezy jak się czujesz ale powiem ci ze ja od 5 dnia po amio ogarniam dwójkę małych dzieciaków. Praca biurowa pod kątem fizycznym nie jest bardzo wymagająca, w razie potrzeby można wstać i rozprostowac kosci i jeśli nie masz jakiś stresów tam to chyba powinno być ok czas szybciej zleci więc same plusyDziewczyny jak uważacie czy można wrócić spokojnie do pracy 2 tygodnie po amniopunkcji. Pracuje jako księgową, więc praca siedząca. Pracuje po 7 godzin, 4 dni w tygodniu.
Dziewczyny jak uważacie czy można wrócić spokojnie do pracy 2 tygodnie po amniopunkcji. Pracuje jako księgową, więc praca siedząca. Pracuje po 7 godzin, 4 dni w tygodniu.
Czytałam pracę naukowa R. Śmigla bodajże, który porównywał wyniki FISH z klasyczna amnio i w tych kwestiach, które FISH bada było 100% zgodności. Czytałam post jedej dziewczyny, której FISH wykaza zd u dziecka, a klasyczna hodowla nie. Dziecko zdrowe.
Marzymieta to straszne co piszesz. Robi się fisha ze wzgledu na czas i można usunąć zdrowe dziecko Coraz bardziej mnie to przeraża i im więcej o tym myślę,ze tym więcej mam wątpliwości, czy w ogóle robić ta amniopunkcje.