Kasiulek 77
Fanka BB :)
Ja w środę na 13 ,trzymam kciuki daj znać po jak byłoBadanie mam jutro o 8.40
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w środę na 13 ,trzymam kciuki daj znać po jak byłoBadanie mam jutro o 8.40
PowodzeniaJutro będziemy mieli CC koło 10
trzymam kciuki to już chyb 38 tc. u Ciebie ? także może i fajnie, że ominie Cię to oczekiwanie ... ja modliłam się o poród po 38 tc. a urodziłam 40 tc. i 3 dniuJutro będziemy mieli CC koło 10
W tym tygodniu zaczyna się 40 tydzień koniec 39 mam termin mamy na 15 ale jutro cięcie bo mnie dół brzucha boli ciśnienie mam i pierwsza CC to druga teżtrzymam kciuki to już chyb 38 tc. u Ciebie ? także może i fajnie, że ominie Cię to oczekiwanie ... ja modliłam się o poród po 38 tc. a urodziłam 40 tc. i 3 dniu
daj znać po wszystkimBadanie mam jutro o 8.40
Badanie mam jutro o 8.40
To chyba nie jest 100% ale muszą się wypowiedzieć dziewczyny co brały. 100% to nigdy nie maDziewczyny jak to jest z tym fishem? On nie daje 100% pewności, tak jak zwykłą amniopunkcja? Jestem przed amniopunkcja i głupieje. Nie wiem, co mam robić