reklama
justus7775
Zaciekawiona BB
Ja czekam aktualnie na wyniki. Od amnio minęły dziś 2 tygodnieCzy ktoś jeszcze oprócz mnie czeka na amnio?
Ja czekam aktualnie na wyniki. Od amnio minęły dziś 2 tygodnie
A ile mniej wiecej sie czeka?
Adell1994
Fanka BB :)
Ja czekałam 2,5 tygodnia na pełne wyniki amnio . U mnie był termin oczekiwania podany 2-5 tyg także rozbieżność spora .A ile mniej wiecej sie czeka?
Życzę wam żeby wyniki były jak najszybciej.
justus7775
Zaciekawiona BB
Ponoć 14dni choduje się komórki więc myślę że do tygodnia powinnam dostać wynikiA ile mniej wiecej sie czeka?
ola-ska
Dziekuje dziewczyny. Bardzo sie stresuje. Najbardziej tym, ze jade do szpitala z ktorym mam zle wspomnienia i zostawiam moje dzieciatka. To bedzie moje pierwsze rozstanie z maluszkiem. .
Kiedy badanie?! Trzymam kciuki ogromnie i ściskam ciepło
Ja czekałam na wyniki 3 tyg i 2 dni
Kiedy badanie?! Trzymam kciuki ogromnie i ściskam ciepło
Ja czekałam na wyniki 3 tyg i 2 dni
15.05 we wtorek bede przyjeta na oddzial, ale o 13.00 wiec nie wiem czy zrobia mi tego samego dnia czy nastepnego od rana. Juz chyba tylko ja bede miala najwiecej czekania i stresu
reklama
Mama7
15.05 we wtorek bede przyjeta na oddzial, ale o 13.00 wiec nie wiem czy zrobia mi tego samego dnia czy nastepnego od rana. Juz chyba tylko ja bede miala najwiecej czekania i stresu
15 już za chwilę.. Ja czekałam 2.5 tyg na wyniki. Ale jak już byłam po aminopunkcji byłam spokojniejsza. Potem przyszedł stres jak minęły te 2 tyg. Ale już mniejszy. Mnie chyba najbardziej stresowalam decyzja czy zrobić czy nie.
Trzymam kciuki abyś i Ty jak najszybciej tu pisała jako wsparcie dla innych. Buziaki