reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

reklama
Dziekuje dziewczyny. Bardzo sie stresuje. Najbardziej tym, ze jade do szpitala z ktorym mam zle wspomnienia i zostawiam moje dzieciatka. To bedzie moje pierwsze rozstanie z maluszkiem. .

Dziekuje dziewczyny. Bardzo sie stresuje. Najbardziej tym, ze jade do szpitala z ktorym mam zle wspomnienia i zostawiam moje dzieciatka. To bedzie moje pierwsze rozstanie z maluszkiem. .

Kiedy badanie?! Trzymam kciuki ogromnie i ściskam ciepło

Ja czekałam na wyniki 3 tyg i 2 dni

Kiedy badanie?! Trzymam kciuki ogromnie i ściskam ciepło

Ja czekałam na wyniki 3 tyg i 2 dni

15.05 we wtorek bede przyjeta na oddzial, ale o 13.00 wiec nie wiem czy zrobia mi tego samego dnia czy nastepnego od rana. Juz chyba tylko ja bede miala najwiecej czekania i stresu

Jak ja czekałam na amnio to tez dziewczyny były już po wynikach- tu zawsze ktoś jest, lub dołącza
A my mimo ze mamy wyniki to jesteśmy bo wiemy jak ważne jest wsparcie dla tych co w stresie

reklama
15.05 we wtorek bede przyjeta na oddzial, ale o 13.00 wiec nie wiem czy zrobia mi tego samego dnia czy nastepnego od rana. Juz chyba tylko ja bede miala najwiecej czekania i stresu

15 już za chwilę.. Ja czekałam 2.5 tyg na wyniki. Ale jak już byłam po aminopunkcji byłam spokojniejsza. Potem przyszedł stres jak minęły te 2 tyg. Ale już mniejszy. Mnie chyba najbardziej stresowalam decyzja czy zrobić czy nie.
Trzymam kciuki abyś i Ty jak najszybciej tu pisała jako wsparcie dla innych. Buziaki

Do góry