W W W
U mnie akurat mój lekarz i przychodnia w której prowadzę ciążę ma umowę z tym producentem. Jeżeli chodzi o test to jest to samo co Nifity tylko inna nazwaA co zawazylo ze nie na Nifty ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W W W
U mnie akurat mój lekarz i przychodnia w której prowadzę ciążę ma umowę z tym producentem. Jeżeli chodzi o test to jest to samo co Nifity tylko inna nazwaA co zawazylo ze nie na Nifty ?
U mnie akurat mój lekarz i przychodnia w której prowadzę ciążę ma umowę z tym producentem. Jeżeli chodzi o test to jest to samo co Nifity tylko inna nazwa
Mam taki pakiet który też bada dodatkowo zespół Turnera i kilka innych nieprawidłowości.No wlasnie nie.
Harmony bada 3 trisomie 21 18 13 i zaburzenia liczby chromosomow plciowych.
A Niftypro 6 trisomii 21 18 13 9 16 22 ,
84 mikrodelecje mikroduplikacje i 4 nieprawidlowosci chromosomow: zespoly turnera Kinefcośtam i cos tam cos tam jeszcze. Wiec duzo więcej
Juz w pierwszym tyg jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy zaczelam sie interesowac tym.
no to super ze doszła taka opcja, bo reklamują się jako ten uboższy a jest tylko stówka chyba roznicyMam taki pakiet który też bada dodatkowo zespół Turnera i kilka innych nieprawidłowości.
Tak ten podstawowy bada trzy podstawowe trisomie. Jest jeszcze wersja rozszerzona. Jak będę miała wyniki to napiszę.no to super ze doszła taka opcja, bo reklamują się jako ten uboższy a jest tylko stówka chyba roznicy
Tak ten podstawowy bada trzy podstawowe trisomie. Jest jeszcze wersja rozszerzona. Jak będę miała wyniki to napiszę.
PowodzeniaNo to czekam razem z Tobą [emoji110][emoji110][emoji110]
Lece na usg. Milego dzionka [emoji254][emoji272][emoji257][emoji258][emoji253]