reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Bardzo mi przykro ze musisz przechodzić przez takie emocje :/ moja koleżanka miała takie NT jak u Was i podejrzenie wady serca. Trochę lepsze miała wyniki krwi jak u Cb. Ryzyko T21 1:58 … nie robiła amniopunkcji, koncentrowali się na późniejszych dobrych USG. Chłopczyk urodził się zupełnie zdrowy czego i Wam życzę 😘🍀
Nie dam rady żyć w niepewności
Muszę się skupić na tym co będzie będąc przygotowanym na róże możliwości.
Cały czas mam nadziej ze nie ma wad genetycznych a z reszta sobie poradzimy
O to się modlę 🙏🏻

reklama
O to się modlę 🙏🏻
O to się modlę 🙏🏻
Rozumiem i uważam ze słusznie poddajecie się badaniu!!! Trzymam kciuki i jestem razem z Wami! Ja robiłam testy NIFTY pro przy 1:140 dla T21 i tez nie mam pewności, właśnie czekam na porod i również modlę się o zdrowe dziecko 🥹

Rozumiem i uważam ze słusznie poddajecie się badaniu!!! Trzymam kciuki i jestem razem z Wami! Ja robiłam testy NIFTY pro przy 1:140 dla T21 i tez nie mam pewności, właśnie czekam na porod i również modlę się o zdrowe dziecko 🥹
Kochana przy takim 1:140 to na pewno wasz mały człowiek jest zdrowy
Wierze w to bardzo ❤️
Daj znać jak już będziecie się tulić

Dziś dostałam tel ze są wynik i umówili mnie odrazu do genetyka na wizytę na wtorek. Nic mi nikt nie powiedział nie mogą udzielić nic przez tel mając nawet wyniki w ręce
To czekanie jest dla mnie tak okrutne ze nie mogę znaleść sobie miejsca
😭😭😭😭😭😭😭

Masz racje, powinni wyprowadzic taka zasade , ze genetyka umawiaja na dzien spodziewanych wynikow , zeby nie trzeba bylo czekac .. to tortury sa.
Obys we wtorek skakala Z radosci 🙏👍

Dziś dostałam tel ze są wynik i umówili mnie odrazu do genetyka na wizytę na wtorek. Nic mi nikt nie powiedział nie mogą udzielić nic przez tel mając nawet wyniki w ręce
😭😭😭😭😭😭😭
Jestem z Tobą całym sercem, trzymam kciuki za Was i tak jak pisze arona obyś we wtorek mogła w końcu odetchnąć bo ile można 😘 dzielna mama z Ciebie ale ja wiem jak trudno jest się uspokoić i złapać głęboki oddech! Ściskam i czekam na wieści od Ciebie ✊🍀💚

😭😭😭😭😭😭😭
Trzymam kciuki! ❤️Ja też będę miała amniopunkcje w przyszłym tygodniu w środę. Nie wiem jak wytrzymam czekanie na wyniki. Trzymaj się ciepło, spróbuj oderwać myśli - pooglądaj serial, spotkaj się z ludźmi, porób jakieś rzeczy które lubisz z robić. Na pewno siedzenie samej i czytanie internetów nie pomaga ;)
To że nic nie powiedzieli przez telefon nie oznacza jeszcze. Nawet jak nie będzie najlepiej - to trudne emocje zostaw na czas kiedy będziesz wiedzieć wszystko na 100% A przede wszystkim to że nic nie powiedzieli przez telefon nie oznacza najgorszego ❤️

reklama
Do góry