reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

reklama
Cześć,

miałyście wynik z fisha? Tez miałam, teraz czekam na mikromacierze. Gratuluję!!
Cześć, gratuluję!!! Ja w poniedzialek miałam amnio, a w pt już z wynikiem mikromacierzy dzwonili. Jakoś szybko. Płaciłam za mikromacierze, za fisha nie. Jak się czujesz po amnio? Ile lekarz kazał Ci leżeć/co zażywać itp?

Cześć, gratuluję!!! Ja w poniedzialek miałam amnio, a w pt już z wynikiem mikromacierzy dzwonili. Jakoś szybko. Płaciłam za mikromacierze, za fisha nie. Jak się czujesz po amnio? Ile lekarz kazał Ci leżeć/co zażywać itp?
Na mikromacierze się czeka właśnie do 5 dni ☺️. Jak się czujesz? Lepiej już?

Trzeciego dnia od badania dostałam wynik metoda QF-PCR (tak jest napisane). Za mikromacierze płaciłam, ale na to trzeba poczekać z dwa/trzy tygodnie. Lekarz mi w ogóle nie mówił o leżeniu. Wzięłam dzień wolny na badanie i kolejne trzy dni pracy zdalnej. Wszystko było w porządku, nic nie czułam po amnio.

Trzeciego dnia od badania dostałam wynik metoda QF-PCR (tak jest napisane). Za mikromacierze płaciłam, ale na to trzeba poczekać z dwa/trzy tygodnie. Lekarz mi w ogóle nie mówił o leżeniu. Wzięłam dzień wolny na badanie i kolejne trzy dni pracy zdalnej. Wszystko było w porządku, nic nie czułam po amnio.
Zazdroszczę, mi kazali leżeć 3 dni plackiem, bo miałam bóle w podbrzuszu. Na szczęście się uspokoiło. A gdzie wykonywałaś?

reklama
Do góry