Sosna108
Fanka BB :)
Tak tez na maila, pewnie jak obdzwoni wszytskich to wysleTy tez poprosilas na maila? Ciekawe kiedy wysle.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tez na maila, pewnie jak obdzwoni wszytskich to wysleTy tez poprosilas na maila? Ciekawe kiedy wysle.
Bo już nie wiem czy mówić mężowi czy czekac na wynik czy się z ta płcią nie pomylilaTak tez na maila, pewnie jak obdzwoni wszytskich to wysle![]()
Cześć, gratuluję!!! Ja w poniedzialek miałam amnio, a w pt już z wynikiem mikromacierzy dzwonili. Jakoś szybko. Płaciłam za mikromacierze, za fisha nie. Jak się czujesz po amnio? Ile lekarz kazał Ci leżeć/co zażywać itp?Cześć,
miałyście wynik z fisha? Tez miałam, teraz czekam na mikromacierze. Gratuluję!!
Na mikromacierze się czeka właśnie do 5 dniCześć, gratuluję!!! Ja w poniedzialek miałam amnio, a w pt już z wynikiem mikromacierzy dzwonili. Jakoś szybko. Płaciłam za mikromacierze, za fisha nie. Jak się czujesz po amnio? Ile lekarz kazał Ci leżeć/co zażywać itp?
Trzeciego dnia od badania dostałam wynik metoda QF-PCR (tak jest napisane). Za mikromacierze płaciłam, ale na to trzeba poczekać z dwa/trzy tygodnie. Lekarz mi w ogóle nie mówił o leżeniu. Wzięłam dzień wolny na badanie i kolejne trzy dni pracy zdalnej. Wszystko było w porządku, nic nie czułam po amnio.Cześć, gratuluję!!! Ja w poniedzialek miałam amnio, a w pt już z wynikiem mikromacierzy dzwonili. Jakoś szybko. Płaciłam za mikromacierze, za fisha nie. Jak się czujesz po amnio? Ile lekarz kazał Ci leżeć/co zażywać itp?
Lepiej na szczęście, dzięki. Miewam lekkie skurcze ale to nie wiadomo już czy po amnio, czy trawienie, bo jestem bardzo szczupła i to wszystko się tam ściskaNa mikromacierze się czeka właśnie do 5 dni. Jak się czujesz? Lepiej już?
Zazdroszczę, mi kazali leżeć 3 dni plackiem, bo miałam bóle w podbrzuszu. Na szczęście się uspokoiło. A gdzie wykonywałaś?Trzeciego dnia od badania dostałam wynik metoda QF-PCR (tak jest napisane). Za mikromacierze płaciłam, ale na to trzeba poczekać z dwa/trzy tygodnie. Lekarz mi w ogóle nie mówił o leżeniu. Wzięłam dzień wolny na badanie i kolejne trzy dni pracy zdalnej. Wszystko było w porządku, nic nie czułam po amnio.
Poznań na PolnejZazdroszczę, mi kazali leżeć 3 dni plackiem, bo miałam bóle w podbrzuszu. Na szczęście się uspokoiło. A gdzie wykonywałaś?
Hej,Poznań na Polnej![]()