reklama
Sosna108
Fanka BB :)
Ja jestem po terminacji ciąży.
Wiadomo zawsze mozna wyjechac za granicę, ale boje się że skoro zakażą aborcji z powodu wad, to diagnostyka prenatalna w polsce bedzie pozostawiala duzo do zyczenia. Zalezy na jakiego lekarza sie trafi, moze ukrywac wady dziecka wiec nie bedzie mozna zareagowac
Wiadomo zawsze mozna wyjechac za granicę, ale boje się że skoro zakażą aborcji z powodu wad, to diagnostyka prenatalna w polsce bedzie pozostawiala duzo do zyczenia. Zalezy na jakiego lekarza sie trafi, moze ukrywac wady dziecka wiec nie bedzie mozna zareagowac
Ja jestem po terminacji ciąży.
Tez jestem ciekawa czy w takiej sytuacji w ogóle by były badani prenatalne, skoro i tak nic nie można z tym zrobić. U nas np partner ma wadę genetyczna, duża szansa na chore dziecko, jedyne wyjście to badanie zarodków, ciekawe czy tez tego zakaża albo czy będzie trzeba podawać chore zarodki.
Sosna108
Jak bedziesz miala zle amnio, to skontaktuj sie z Federa, napewno nie zostawia cie bez pomocyI co teraz????? Jestem w rozsypce....
Co zrobić jak będzie źle w amnio. Covid granice zamknął..... Ludzie dlaczego.....??????
Sosna108
Tylko przerwanie ciazy po wynikach z amnio czyli kolo 20 tyg to raczej powinno byc w szpitalu, bo potzrebny jest anestezjolog do lyzeczkowania. Wiec w spzitalu wpisanie ,,wywolania porodu " nie przejdzie. Chyba ze istnieją jakies kliniki gdzie robia takie rzeczy ale wydaje mi sie ze w gabinetach robia aborcje do 12tygRozkreci sie podziemie.... lekarze beda wpisywac wywolywanie porodu niezyjacego plodu albo cos... eh .. dziewczyny przede wszystkim zycze wam zdrowych dzieci obyscie nie mialy tego problemu nigdy
Pozostaje wyjazd za granice
G
gość _199
Gość
No *****... Przepraszam ale jestem cholernie zaskoczona, co teraz...
reklama