reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Allegro i inne aukcje internetowe

:happy2:Co do mojej aukcji wygranej za 1,25 to wciąż czekam. Sprzedająca się odezwała (nota bene dawno nie czytałam wiadomości tak naszpikowanej błędami... aż się czasem boję takich bo ja jestem typowym wzrokowcem i wiele rzeczy mi się wzrokowo utrwala)... Miałam dostać wczoraj nr konta i dokładnie ustalone koszty przesyłki i cisza, cóż póki co poczekamy.

Za to pochwalę się inną aukcją SUPER PAKA DLA DZIEWCZYNKI rozm.0-3-6 m-cy WARTO! (925322539) - Aukcje internetowe Allegro
Wczoraj też udało mi się kupić w ciuchlandzie piękny, praktycznie nowy kocyk za 6 zł.

Wyprawka dla Nelci się powiększa :-)

reklama
Ja obserwuję jeszcze tylko jedną aukcję i do maja koniec :-) Zresztą chyba już mi miną ten szał :-) można powiedzieć, że się wyleczyłam :-D :-D Ciekawe na jak długo?? :-)

hahha ciekawe na jak długo:-)
allegro zblokowali????:-D:-D

Prędzej mąż konto :-D :-D :-D

Jednak małe sprostowanie na allegro wrócę wcześniej bo przecież jeszcze łóżeczko.

Oprócz tej jednej aukcji obserwuje jedynie rzeczy z mojego miasta aby za przesyłkę nie płacić, która jest czasem droższa od towaru :-)

Prędzej mąż konto :-D :-D :-D

Jednak małe sprostowanie na allegro wrócę wcześniej bo przecież jeszcze łóżeczko.

Oprócz tej jednej aukcji obserwuje jedynie rzeczy z mojego miasta aby za przesyłkę nie płacić, która jest czasem droższa od towaru :-)

Chyba nie tak łatwo będzie z nałogu allegro się wyrwać :)
Z tym, że przesyłka jest często o wiele droższa to niestety prawda, ja też zaczynam patrzeć na aukcje z mojego miasta.
A jak tam preferencje łóżeczkowe? Masz już jakiś typ?

Zaczynam się nie dziwić że tak szalejecie na allegro;-)
Normalnie poszłam dzisiaj kulturalnie do sklepu, wpadła mi w oko bluzeczka z Disney'a biała z różowymi aplikacjami patrzę na cenę 20zł:szok: przeceniona z 35zł:szok:
Więc jak tak przeliczyłam ile bym mogła za to na allegro kupić ciuszków to stwierdziłam że się nie opłaca.:-D:-D
I jedyne co kupiłam to czapeczka i niedrapki, żeby nie wyjść bez niczego:-D:-D
Tak więc trzeba poszperać na allegro zaraz:-)

Lencja ja nie wiem jak ty to robisz;-) 1zł za cały zestaw?? Ja za sam jeden taki sweterek różowy HelloKItty dałam 25zł:-(
Szukam takich tanich zestawików i jakoś nie mogę znaleść nigdy:(

reklama
Zdec - w dużej mierze przeglądam na allegro tylko aukcje zaczynające się do 1 zł do powiedzmy 10 zł bez ustalonej ceny minimalnej, jak coś mi się podoba to ustawiam sobie maksymalną cenę jaką mogę za to dać i zostawiam aukcje swojemu losowi a czasem się zdarza, że nikt poza mną się daną aukcją nie zainteresuje :)
Mam nadzieję, że ta się skończy sprzedażą, bo ta moja poprzednia za 1,25 to na pewno nie, poczekam jeszcze kilka dni i skończy się na negatywie dla sprzedającej.

Do góry