reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Allegro i inne aukcje internetowe

musze powiedziec ze moj syn mial wszystko prawie kupione na allegro ,ciuszki,wozek,krzeselko itd i bylam ze wszystkiego zadowolona bo za male pieniadze naprawde super ciuszki bo takie malenstwo prawie nic nie niszczy.:-):-):tak:

reklama
anecznik z tego co ja obserwuję, to Ty szalejesz na tym allegro:-D

Bo mnie zaraziłyście tym szaleństwem :-D :-D a miałam niczego nie kupować :-)

Pułki co to tylko jeden zestaw kupiłam i to od 3 miesiąca więc potrzebuję jeszcze czegoś od urodzenia :-) żeby mały fiutkiem nie świecił kiedy przyjdą go oglądać :-)

kreatorka wątpię bo kupiłabym za 1zł, w końcu licytacja była od tej kwoty :-D więc wątpię by się zgodził.

Ostatnia edycja:
Muszę się Wam pochwalić :-):-):-):-)
mega paka 56-62-68 (913772952) - Aukcje internetowe Allegro cena końcowa 1,25!
Aż jestem ciekawa czy się sprzedająca nie wycofa z tej aukcji..

to faktycznie interes zrobiłaś:tak: gratulacje

Zestaw body CocoClub, h&m i inne (921810936) - Aukcje internetowe Allegro

Miałam to wygrać, specjalnie czekałam do końca ale zakończyli aukcje na dwie minuty przed końcem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

przestaraszyli się że pójdzie za złotówkę(i zrobisz prawie taki interes jak Lencja) i wycofali, ogólnie to chamstwo, jak od złotówki to od złotówki

reklama
Do góry