reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Alergie dzieciaków

No dokładnie - wydatek 90zł da się "odchorować" a ew. potencjalne korzyści są ogromne :tak: Kurka, w końcu tyle jest spraw na tym świecie, których nie rozumiemy, czemuż biorezonans nie miałby być jedną z nich :sorry2:
Moje obydwie lekarki w podobnym wieku, więc miałam uśrednioną opinię ;-)

reklama
Emmila oczywiście i my tyrzymamy kciuki. A o tym biorezonansie to ja wogóle nic nie słyszałam:zawstydzona/y:, ale teraz to z ciekawości napewno sobie poczytam:tak: Zaintrygowało mnie to bardzo....​

Emmila-kciuki zacisnete.Ja kiedys mialam takie cos tylko w zwiazku z rzucaaniem palenia.Niie palilam 3 tygodnie:-D:-D:-DNo ale mylse ze to tylko moja slaba silna wola:-DAle tez sprobowalam:tak:

Emmila, trzymam kciuki, żeby zadziałało :tak:
ja tam wierzę w takie różne cuda, sama kiedyś leczyłam się u bioenergoterapeuty i zadziałało.

Emmila i ja uważam że warto spróbować z tym odczulaniem i trzymam kciuki za Krzysia. :tak:
A propos wapnia nie wiem czy słyszałaś o tym że wapń z mielonych skorupek jaj jest bardzo dobrze przyswajany - z tego co pamiętam jaja trzeba umyć, ugotować, a skorupki zmielić np. w młynku do kawy czy blenderem, ten proszek można dosypywać do jedzenia.

Szopka :szok:
Jak wszystko zawiedzie to bedziemy wpierdzielać i jajka w skorupkach :-D
A tak serio to o tym nie słyszałam, ale dzieki za info podpytam lekarza

No więc tak:
zgodnie z zapewnieniami pani alergolog ze uczulenia na jajko nie ma młody skonsumował dzisiaj połówkę jajeczka
efekt - wysypka :baffled:
ciekawe co mi teraz powie pani od super magicznych testów.....:dry:
1:0 dla nas

reklama
potrzebuje pilnie dobrego alergologa dzieciecego w krakowie!!!!moj Kubus ma takie objawy o ktorych tu piszecie i musze to szybko sprawdzic bo jest coraz gorzej....najpierw byly krostki na brwiach z taka zolta wydzelina,potem pojawila sie ciemieniucha,potem za uszkami:(bylam u pediatry i przepisala i masc robiona i kazala smarowac oilatum tez.po tym mu zeszlo ale za 3 dni pojawilo sie znowu....teraz ma suche czerwone plamy na szyji i na ramionkach.nie wyglada zeby go to swedzialo,ale pod wieczor jest zaczerwienione po kapieli i jak sie spoci czy placze:(wykapalam go w oilatum,ale rano mial jeszce bardziej zaognione:(juz nie wiem co robic.nikt w mojej rodzinie i meza nigdy nie mial alergii...boje sie ze to azs.ma tez katar czasami i dzisiaj rano mial zaschnieta ropke w oczku:(jak znacie dobrego lekarza w krakowie to prosze o pomoc!

Do góry