reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ALEKS - 28tydz, 1,150kg, 39cm

Betii super!!!! Ale "alibaba" bije wszystkie słowa!!!!!!!!!! Tak sobie myślę, że Alibabę już masz i 4 rozbójników też, no to jeszcze brakuje ci jakiśśśśśśśśś 36 jak dobrze wyliczyłam:-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D TO DO DZIEŁA
ha ha, ciekawe co na to Beata:)

reklama
Wczoraj Aleks dostał botuline, w końcuuuu:huh: już myślałam ze to nigdy nie nastąpi
dzisiaj juz widac efekty, nogi zaczynają się go słuchać,
wystarczy małego przytrzymac za rączki a sam ustawia się do raczków
posadzić Alusia tez jest dużo łatwiej i o wiele lepiej siedzi

kurcze botulina jeszcze dobrze nie zaczeła działać,
efekty juz są zadowalające a ja się juz martwie że za kilka miesięcy przestanie działać
eh...

beti najważniejsze ze ma i z każdym dniem będzie lepiej
my druga dostaliśmy po 3 miesiącach ale nie żałuje widzę różnice i to duza nawet ortopeda jest mega zadowolony z efektów i rehabilitanci
mały tez pewnie odczuwa to inaczej ma większa kontrole nad ciałem
będzie dobrze zobaczysz
Kacper od sierpnia nie miał botuliny a efekty zostały nie ma przykurczów noga się zgina jak powinna mięśnie pracują jak trzeba i chyba o to w tym wszystkim chodzi :-):-)
my mamy wizyte 3 luty i zobaczymy co tym razem ortopeda powie na nogę małego

nieustająco trzymam kciuki za Ciebie Aleksa i wszystkie wcześniaki

Super!
Beata czy rozmawiaąłs z lekarzami ile razy można podawać botylinę? Czy zawsze będzie miała takie działanie?
Czy po rozluźnieniu teraz i rozćwiczeniu jest szansa, że zostanie jakić ślad? Chodzi mi o to, czy dzięki podawaniu botuliny stan Aleksa będzie sie poprawiał powoli.

Beti no w koncu udało sie z ta botuliną ... a jak pieknie zareagował!!!!!!!!!!!!!!!! Mysle ze Agatka ma racje , pewnie zostanie u tak ..teraz tylko pracowac :) Suuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!

Beti super, że w koncu udało się z botuliną. Teraz trzymam mocne kciuki z postępy Aleksa w rehabilitacji. Kochana nie martw się. Tak jak napisały dziewczyny, nasze Dzieciaczki już niejedną diagnozę posłały do kosza i swoimi postępami zadziwily niejednego lekarza.

reklama
Beti,super z tą botuliną!!!:-)
Trzymam kciuki żeby te efekty utrzymały sie Aleksowi juz na zawsze!!!
Zobaczysz,Aleks Cie zaskoczy kiedyś:tak:
Widziałam filmik na blogu,jestem w szoku jak pieknie sobie radzi mały smyk:szok::-)

Do góry