reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ALEKS - 28tydz, 1,150kg, 39cm

Betii super!!!! Ale "alibaba" bije wszystkie słowa!!!!!!!!!! Tak sobie myślę, że Alibabę już masz i 4 rozbójników też, no to jeszcze brakuje ci jakiśśśśśśśśś 36 jak dobrze wyliczyłam:-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D TO DO DZIEŁA
ha ha, ciekawe co na to Beata:)

reklama
Wczoraj Aleks dostał botuline, w końcuuuu:huh: już myślałam ze to nigdy nie nastąpi
dzisiaj juz widac efekty, nogi zaczynają się go słuchać,
wystarczy małego przytrzymac za rączki a sam ustawia się do raczków
posadzić Alusia tez jest dużo łatwiej i o wiele lepiej siedzi

kurcze botulina jeszcze dobrze nie zaczeła działać,
efekty juz są zadowalające a ja się juz martwie że za kilka miesięcy przestanie działać
eh...

beti najważniejsze ze ma i z każdym dniem będzie lepiej
my druga dostaliśmy po 3 miesiącach ale nie żałuje widzę różnice i to duza nawet ortopeda jest mega zadowolony z efektów i rehabilitanci
mały tez pewnie odczuwa to inaczej ma większa kontrole nad ciałem
będzie dobrze zobaczysz
Kacper od sierpnia nie miał botuliny a efekty zostały nie ma przykurczów noga się zgina jak powinna mięśnie pracują jak trzeba i chyba o to w tym wszystkim chodzi :-):-)
my mamy wizyte 3 luty i zobaczymy co tym razem ortopeda powie na nogę małego

nieustająco trzymam kciuki za Ciebie Aleksa i wszystkie wcześniaki

Super!
Beata czy rozmawiaąłs z lekarzami ile razy można podawać botylinę? Czy zawsze będzie miała takie działanie?
Czy po rozluźnieniu teraz i rozćwiczeniu jest szansa, że zostanie jakić ślad? Chodzi mi o to, czy dzięki podawaniu botuliny stan Aleksa będzie sie poprawiał powoli.

Beti no w koncu udało sie z ta botuliną ... a jak pieknie zareagował!!!!!!!!!!!!!!!! Mysle ze Agatka ma racje , pewnie zostanie u tak ..teraz tylko pracowac :) Suuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!

Beti super, że w koncu udało się z botuliną. Teraz trzymam mocne kciuki z postępy Aleksa w rehabilitacji. Kochana nie martw się. Tak jak napisały dziewczyny, nasze Dzieciaczki już niejedną diagnozę posłały do kosza i swoimi postępami zadziwily niejednego lekarza.

reklama
Beti,super z tą botuliną!!!:-)
Trzymam kciuki żeby te efekty utrzymały sie Aleksowi juz na zawsze!!!
Zobaczysz,Aleks Cie zaskoczy kiedyś:tak:
Widziałam filmik na blogu,jestem w szoku jak pieknie sobie radzi mały smyk:szok::-)

Do góry