reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ALEKS - 28tydz, 1,150kg, 39cm

reklama
Beti cudny jest Aleks :-) Kolejny krok milowy pokonany i będą następne postępy! Wierzę w to :tak:
Z tą gorączką to faktycznie trzeba dokładnie wybadać skąd się bierze.
Życzę dużo zdrówka dla dzieci i żeby Aleks jak najszybciej doczekał się botuliny.

Kurcze, Beti no fatalnie z tą botuliną:( Ale jak się dowiesz co małemu jest to może łatwiej zwalczyć będzie i się w końcu uda?
Filmik... super radzi sobie Twój facecik na siedząco, w kwestii wkładania kółek my jesteśmy daleko w tyle, tak samo z wkładaniem klocków do pojemnika:( Mała unika tego jak ognia:(

U Aleksa z klockami tez było cięzko, tylko w drugą stronę.
Ja wysypywałam mu klocki zeby się bawił a on uparcie je zbierał (pedantyzm po ojcu:szok:)
Później chowałam przed nim pudełko a on się wkurzał i też nie chciał się bawić
Dopiero od jakiegoś czasu układa z klocków wierze i to naprawdę wysokie:tak:

Dzięki dziewczyny
Botulina w zasadzie potrzebna od zaraz, na końcu filmiku widac jak mu się cięzko pozbierac po dłuższym siedzeniu (rozciągnięte ścięgna)

Tak, masz rację. Dopiero na tym filmiku widac to tak w 100%. Zdjęcia to jednak inna bajka.
Cholerka jasna, żebyście choć rehab mieli, bo tyle czasu bez rehab i masazy to masakra..

reklama
Staram się mu robić co drugi dzien shantala
Ćwiczenia no jak ćwiczenia, czasmi się uda poćwiczyć a czasami kończę zanim aktorstwo i lament Aleksa całkowicie wyprowadzi mnie z równowagi.
Ostatnio tak się na piłce wykręcał, tak blokował nogi że mi coś w łokciu przeskoczyło
Dobrze że załapał z tym siedzeniem, teraz staram się aby siedział jak najwięcej żeby błędnik się rozwijał i biodra stabilizowały.

Dziwnie mi się patrzy jak cała trójca siedzi na podłodze przed tv i patrzy na bajki:-D

Do góry