reklama
wiolunia82
Fanka BB :)
Beti masz rację, coś musi być powodem tak częstej gorączki. Szkoda, ze botulina znów się oddala.
Filmik super, bardzo fajnie sobie radzi. Gratulacje dla Alusia.
Filmik super, bardzo fajnie sobie radzi. Gratulacje dla Alusia.
monik75
Mama Mai i Oskarka
Beti cudny jest Aleks :-) Kolejny krok milowy pokonany i będą następne postępy! Wierzę w to
Z tą gorączką to faktycznie trzeba dokładnie wybadać skąd się bierze.
Życzę dużo zdrówka dla dzieci i żeby Aleks jak najszybciej doczekał się botuliny.
Z tą gorączką to faktycznie trzeba dokładnie wybadać skąd się bierze.
Życzę dużo zdrówka dla dzieci i żeby Aleks jak najszybciej doczekał się botuliny.
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Kurcze, Beti no fatalnie z tą botuliną Ale jak się dowiesz co małemu jest to może łatwiej zwalczyć będzie i się w końcu uda?
Filmik... super radzi sobie Twój facecik na siedząco, w kwestii wkładania kółek my jesteśmy daleko w tyle, tak samo z wkładaniem klocków do pojemnika Mała unika tego jak ognia
Filmik... super radzi sobie Twój facecik na siedząco, w kwestii wkładania kółek my jesteśmy daleko w tyle, tak samo z wkładaniem klocków do pojemnika Mała unika tego jak ognia
U Aleksa z klockami tez było cięzko, tylko w drugą stronę.
Ja wysypywałam mu klocki zeby się bawił a on uparcie je zbierał (pedantyzm po ojcu)
Później chowałam przed nim pudełko a on się wkurzał i też nie chciał się bawić
Dopiero od jakiegoś czasu układa z klocków wierze i to naprawdę wysokie
Ja wysypywałam mu klocki zeby się bawił a on uparcie je zbierał (pedantyzm po ojcu)
Później chowałam przed nim pudełko a on się wkurzał i też nie chciał się bawić
Dopiero od jakiegoś czasu układa z klocków wierze i to naprawdę wysokie
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Beti, nagranie Aleksia b wzruszające.
Cudnie kręci przecząco głową I ten usmiech...zniewalający
Gratuluję!!
Cudnie kręci przecząco głową I ten usmiech...zniewalający
Gratuluję!!
sylwetka74
Fanka BB :)
Aleks jest cudny na tym filmiku. Trzymam kciuki nieustannie za jak najszybszą botulinę
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Tak, masz rację. Dopiero na tym filmiku widac to tak w 100%. Zdjęcia to jednak inna bajka.
Cholerka jasna, żebyście choć rehab mieli, bo tyle czasu bez rehab i masazy to masakra..
Cholerka jasna, żebyście choć rehab mieli, bo tyle czasu bez rehab i masazy to masakra..
reklama
Staram się mu robić co drugi dzien shantala
Ćwiczenia no jak ćwiczenia, czasmi się uda poćwiczyć a czasami kończę zanim aktorstwo i lament Aleksa całkowicie wyprowadzi mnie z równowagi.
Ostatnio tak się na piłce wykręcał, tak blokował nogi że mi coś w łokciu przeskoczyło
Dobrze że załapał z tym siedzeniem, teraz staram się aby siedział jak najwięcej żeby błędnik się rozwijał i biodra stabilizowały.
Dziwnie mi się patrzy jak cała trójca siedzi na podłodze przed tv i patrzy na bajki
Ćwiczenia no jak ćwiczenia, czasmi się uda poćwiczyć a czasami kończę zanim aktorstwo i lament Aleksa całkowicie wyprowadzi mnie z równowagi.
Ostatnio tak się na piłce wykręcał, tak blokował nogi że mi coś w łokciu przeskoczyło
Dobrze że załapał z tym siedzeniem, teraz staram się aby siedział jak najwięcej żeby błędnik się rozwijał i biodra stabilizowały.
Dziwnie mi się patrzy jak cała trójca siedzi na podłodze przed tv i patrzy na bajki
Podziel się: