reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ALEKS - 28tydz, 1,150kg, 39cm

reklama
Bardzo bardzo bardzo wzruszające...

Widac różnice w filmiku Twoim i moim - u Ciebie czuc, ze to Ty go robiłaś. jest w tym cała Twoja dusza i miłość..

Oj Aleksiu kochany.. bedziesz chodził. Zobaczysz.

Wiesz beti, marzy mi się, żeby kiedyś nasi chłopcy się poznali 9i my tez ofkors;-)

Aaaa..zazdroszczę wam tych kontaktów z rówieśnikami - to zdjecie na kocu z dziećmi jest cudne:)

Aguś Twój filmik jest bardzo wzruszający, mi się łzy w oczach kręciły:tak:
Może Ty masz takie wrażenie.
Wiesz jak ja pierwszy raz oglądałam filmik Frania to widziałam Frania ale moje myśli krążyły wokół Twojej osoby, bo ta piosenka jest taka jakbyś to Ty jemu śpiewała.
A znów oglądając filmik Aleksa jakoś mnie tak baaardzo nie porusza, bo to moja codzienność i jeśli miałabym patrząc na niego beczeć to chyba musiałabym dziennie wyć do poduchy:sorry2:
Ale nic straconego teraz jak sama wszystko posklejasz to na bank oskara wyłapiesz w kategorii najbardziej wzruszająca produkcja:tak:

Ale z innej beczki, kontakt z rówieśnikami to Aleks ma codziennie w końcu ma o 11 miesięcy starszego i o 17 miesięcy młodszego brata:-D
A co do spotkania to na bank sie kiedyś spotkamy tylko niech Aleks coś ruszy bo teraz to Franiu w porównaniu do młodego to rakieta jest ;-)

i jak dziś rano?

Jesssuuu...jem sniadanie i zaglądam na wcześniaki..masakra, co?:)
Ale zaraz rehab a potem lece do roboty

spokojnego i zdrowego dnia Beti!!!:)

reklama
Ja też przy kawie a potem lecę z Łukaszem i synem przyjaciółki na szczepienie

Wydaje sie być dobrze, zastanawiam sie czy podawać mu dalej syrop

Miłej pracy Ci życzę

Do góry