reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

reklama
acronka bardzo ładna twarzowa fryzurka! myślałam o takim kolorku (może trochę bardziej w rudy), a ostatnio fryzjerka zrobiła mi beznadziejne blond (miały być rude mieniące się:/) pasemka.
A też inaczej sobie Ciebie wyobrażałam przez avatarek;-)

Acronka - wyglądasz suuper :)

Laseczki to wpadajcie do mnie, zrobię wam włoski na bóstwo przed samym porodem :) I tak w salonie nie pracuję już od początku stycznia, więc mam duuużo czasu :) Zdążymy akurat na kwiecien :)

Bardzo Wam dziękuję za miłe słowa. Jak to niesamowicie podnosi samopoczucie:)
Faktycznie miałam ciemniejsze włosy - rude ogniste,a potem kasztanowe. Teraz chcę wrócić do złotego blondu, mojego naturalnego.

Acronko, ja również uważam, że Ci bardzo dobrze w tym kolorku i fryzurze. Wyglądasz bardzo sympatycznie !

Nie pamiętam która z Was, ale któraś pisała, że w ciąży się wszystkie czujemy seksownie. :) Ja niestety należę do tych, co czują się jak (przepraszam za zwrot) rozlazła krowa :-D W pierwszej ciąży może inaczej na siebie patrzyłam....

Acronka świetna fryzurka:tak: i kolorek the best, ja to od jakiegoś czasu próbuję zejść właśnie do coś w Twoim stylu ale jak zaczynam męczyć się z odrostami to znów zarzucam czekoladę, potem znów pasemka, ściąganie koloru i.... tak w kółko:sorry:
Ale ileż to radochy potrafi przynieść kobiecie zmiana image

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry