reklama
madziarkas
Fanka BB :)
baby fotki fajowe, przyciemniony profil the best
cocosova jak dla mnie cudo, jednak profesjonalna sesyjka to jest dopiero pamiątka!!!
cocosova jak dla mnie cudo, jednak profesjonalna sesyjka to jest dopiero pamiątka!!!
ducha
Tymciowa mama :)
klaudencja, brzusio wcale nie taki wielki, za to śliczniutki :-).
cocosova, WOW!!!! Cuuuudoooo!!!! Też tak chcę, ale my sesję zrobimy dopiero po urodzeniu się Groszka, jak będzie jeszcze taki maleńki.
I wiecie co kochane?! Mnie też będzie brakowalo tego mojego brzucha, ja to bym mogła caly czas chodzic z Groszkiem w środku, przynajmniej miałabym Go non stop przy sobie. Chociaż wiem, że pewnie za miesiąc będę już innego zdania, jak jeszcze urośnie, albo nie daj boże jeszcze niżej opadnie ;-).
cocosova, WOW!!!! Cuuuudoooo!!!! Też tak chcę, ale my sesję zrobimy dopiero po urodzeniu się Groszka, jak będzie jeszcze taki maleńki.
I wiecie co kochane?! Mnie też będzie brakowalo tego mojego brzucha, ja to bym mogła caly czas chodzic z Groszkiem w środku, przynajmniej miałabym Go non stop przy sobie. Chociaż wiem, że pewnie za miesiąc będę już innego zdania, jak jeszcze urośnie, albo nie daj boże jeszcze niżej opadnie ;-).
U
użytkownik 838
Gość
Dziewczyny, fajne brzuchalce macie A zdjecie cocosovej normalnie bomba!
Cieszmy sie nimi poki je jeszcze mamy... kwestia paru tygodni jeszcze... :/
Cieszmy sie nimi poki je jeszcze mamy... kwestia paru tygodni jeszcze... :/
A
asiunia876
Gość
noo a potem jak tego brakuje... Moze nie zaraz na poczatku bo jest sie zafascynowanym dzieckiem, ale po czasie po chwili kiedy kto znow chcialoby sie poczuc soczystego kopniaka :-)
U
użytkownik 838
Gość
Mi to nawet dzis znajoma w pracy powiedziala, ze szkoda, ze jak wroce do pracy to juz nie bede miala brzuchalca, bo nie bedzie czego miziac i do czego rozmawiac
alexandra_73
Fanka BB :)
cocosova - to byla z pewnoscia bombiasta sesja,super !!! tez podobna planowalam,ale nie zdazylam...
reklama
Macie rację Dziewuszki... Bez brzuchalca bedzie jakoś dziwnie, po czym bedziemy sie glaskać? Nikt juz Nam nie będzie wystawiał swoich malutkich stópek pod żebra i nie będzie stzrelać z główki do pęcherza....
Aleksandra, hehehe, faktycznie, nie zdążyliście, ale za to teraz macie swietną okazję, żeby to nadrobić i zrobić sobie sesję caluuutką rodzinką na czele z małym BOBO
Aleksandra, hehehe, faktycznie, nie zdążyliście, ale za to teraz macie swietną okazję, żeby to nadrobić i zrobić sobie sesję caluuutką rodzinką na czele z małym BOBO
Podziel się: