reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

reklama
acronka, supcio. bardzo ladnie wyglądasz i kotki też fajowe :-).

ja właśnie wczoraj tak sobie pomyślałam, że też bym sobie poszła do kosmetyczki i fryzjera, żeby sie tak jakoś lepiej poczuć ale w tym m-cu kasa na kogoś innego idzie, nie na mnie ;-). Mam nadzieję, że przed porodem coś uciułam i zrobię sie jeszcze na bóstwo, bo później kiedy?! :-)

pozniej na chrzciny:) fryzurka, manic i pedicure, jakas kiecka:)

ehhh a mnie sie w sumie tych imprez rodzinnych nie chce robic :( moze mi przejdzie hihi...

Morgaine ja to strasznie nieznoszę tych imprez rodzinnych, urodzin itp. Już tak ograniczyłam, że nie zapraszam na nasze urodzinki nikogo poza rodzicami i rodzeństwem, my też raczej nie korzystamy z zaproszeń - no chyba że jakaś okrągła okazja
Na chrzciny zbierze sie pewnie więcej osób ale to wyjątkowo

pozniej na chrzciny:) fryzurka, manic i pedicure, jakas kiecka:)

ehhh a mnie sie w sumie tych imprez rodzinnych nie chce robic :( moze mi przejdzie hihi...

kurde, chrzciny mam zamiar robić dopiero okolo za rok, więc nie dam rady tyle czasu jako kocmołuch :no:

heh gdyby nei ta sukienka w rozmiarze 68 to ja chrzciny zrobilabym jak najszybciej zeby to miec za soba...
no ale dziecie musi do sukienki dorosnąć hahah
ahh te baby!

reklama
Hej hej,
qrde ale sie porobiło w nocy... Sms od Mitaginki zaraz w odpowiednim wątku wrzucę...
Hm. Też miałam jakąś niepokojącą noc. Głupie rzeczy mi się śniły. Hm. No na szczęście chociaż pogoda jest ok.... I słoneczko nie opuszcza Warszawy...
Dziś do lekarza śmigam. Niech no ten Ginek w końcu zaradzi coś na tą moją mega-wstretna infekcję.
Buuzia Kochane.

Ale trzepak ze mnie. Miałam to dodac w watku ogólnym !!!

Ostatnia edycja:
Do góry