to ile wazylas przed ciaza? obstawiam ze gora 52 kg tak?Niunia mam tyle co Ty czyli 164 cm
reklama
klaudencja
Fanka BB :)
alexandra_73
baby - super,super i jeszcze raz super!!!!!! adrianek juz jest z pewnoscia dumny,ze ma taka extra mame!!!!!!! wszystkie foty boskie,ale moj faworyt to konturowo-zarysoeo-przyciemnione)))
alexandra_73
klaudencja - brzusio elegancki i naprawde sporasny!!!! super !!!! wiecie,czasami brakuje mi mojego brzucholka i sama sie na tym lapie,ze od czasu do czasu glaskam sie po brzucholu...:-)
Morgaine 53 kg, teraz prawie 65 kg
Klaudencja super fotka, ślicznie wyglądasz
Alexandra ale mi słodzisz, aż sie zaczerwieniłam boję sie, ze też mi bedzie brakowało brzuszka i tego kopania w środku
Klaudencja super fotka, ślicznie wyglądasz
Alexandra ale mi słodzisz, aż sie zaczerwieniłam boję sie, ze też mi bedzie brakowało brzuszka i tego kopania w środku
Ostatnia edycja:
klaudencja
dzięki dziewczynki tak naprawdę to wszystkie brzuszki są piękne bo przecież w nich "mieszkają" nasze ukochane Skarby
Witajcie Kochane,
wszystkie wyglądacie cuuuuudnie aż miło popatrzeć !!! Słodkie brzuchatki
Też mam foto z sesji.... Takie troszkę... hm, no naked. Ale widziałam, że Mitaginka wcześniej też zaszalała i wstawiła swoją fotkę też taką odważną I wygląda cuuudnie.
To i ja wrzucam foto z sesji. 30 tc. Julinka w maminym brzuszku.
wszystkie wyglądacie cuuuuudnie aż miło popatrzeć !!! Słodkie brzuchatki
Też mam foto z sesji.... Takie troszkę... hm, no naked. Ale widziałam, że Mitaginka wcześniej też zaszalała i wstawiła swoją fotkę też taką odważną I wygląda cuuudnie.
To i ja wrzucam foto z sesji. 30 tc. Julinka w maminym brzuszku.
reklama
klaudencja
cocosova- cudo..... no to moja fotka nie umywa sie.....super z takiej sesji!!!!! naprawde
Podziel się: