reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

reklama
ale jak takie suwaczki dzialają? bo przecież ciążowe zmieniają się codziennie...
a tu co? 1 kg w 1 dzień? :-D

hahha ta byloby super
nie, ustawiasz sobie wage startową i wagę jaką chcesz osiągnąć i jak Ci się zmienia to przesuwasz sobie sama suwaczek po tej wadze:) są takie specjalne:) juz to obczaiłam hahahah

łłłłłłeeeeeeeeee, to trzeba samemu coś kombinować
ale będzie przynajmniej pretekst do ciąglej zmiany suwaczków, a to robić lubię :laugh2:

a to zalezy, jak czesto bedziemy musialy zmieniac. chcialo by sie codziennie ale znajac zycie pewnie zadziej

Ewcia nie wiem czym Ty się kochana przejmujesz! wysoka jesteś, to przecież też inaczej. ja mam 163cm i już ważę koło 90! po za tym mi się wydaje, że kobiety krągłokształtne są sympatyczniejsze i później zmarszczek dostają:-D

reklama
asiunia, juz sie chcialam pytac, co z toba! sie nie odzywasz dzis

ewa,
W ZYCIU nie dalabym ci tyle! never, kolo 80-85 max. jestem w szoku. a duzo ci w samej ciazy przybylo? ale w ogole bardzo fajna i sliczna z ciebie babeczka! serio, nie slodze, masz takie sympatyczne rysy :-)

ja musze sie zwazyc. ciekawe.

Do góry