reklama
ale jak takie suwaczki dzialają? bo przecież ciążowe zmieniają się codziennie...
a tu co? 1 kg w 1 dzień?
hahha ta byloby super
nie, ustawiasz sobie wage startową i wagę jaką chcesz osiągnąć i jak Ci się zmienia to przesuwasz sobie sama suwaczek po tej wadze są takie specjalne juz to obczaiłam hahahah
Ewcia nie wiem czym Ty się kochana przejmujesz! wysoka jesteś, to przecież też inaczej. ja mam 163cm i już ważę koło 90! po za tym mi się wydaje, że kobiety krągłokształtne są sympatyczniejsze i później zmarszczek dostają
A
asiunia876
Gość
zgadzam sieEwcia nie wiem czym Ty się kochana przejmujesz! wysoka jesteś, to przecież też inaczej. ja mam 163cm i już ważę koło 90! po za tym mi się wydaje, że kobiety krągłokształtne są sympatyczniejsze i później zmarszczek dostają
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
asiunia, juz sie chcialam pytac, co z toba! sie nie odzywasz dzis
ewa, W ZYCIU nie dalabym ci tyle! never, kolo 80-85 max. jestem w szoku. a duzo ci w samej ciazy przybylo? ale w ogole bardzo fajna i sliczna z ciebie babeczka! serio, nie slodze, masz takie sympatyczne rysy :-)
ja musze sie zwazyc. ciekawe.
ewa, W ZYCIU nie dalabym ci tyle! never, kolo 80-85 max. jestem w szoku. a duzo ci w samej ciazy przybylo? ale w ogole bardzo fajna i sliczna z ciebie babeczka! serio, nie slodze, masz takie sympatyczne rysy :-)
ja musze sie zwazyc. ciekawe.
Podziel się: