reklama
tylko sie nie obraz. mysle ze ok 85-89Śliczne macie brzuszki,
a to mój brzucholek 34tc, ciekawe ile kg byście mi dały...(wzrost 176 cm)
Zobacz załącznik 331390
Ewa & Kubuś
Fanka BB :)
tylko sie nie obraz. mysle ze ok 85-89
pewnie że się nie obrażam
czekam na kolejne typy, przyznam się potem
klaudencja
hmmmm....zważywszy że ja mam na plusie 20kg i waże teraz 80....przy wzroście 172......hmmmmm kurczę słaba jestem wtakich ocenach ale obstawię 84.....??
*emi*25
teraz podwójna mamusia
noo 84-85
no i śliczne foteczki dziewuszki ...
no i śliczne foteczki dziewuszki ...
klaudencja
to kiedy rozstrzygniecie konkursu Ewcia?? hehe a brzusio masz śliczny!!!!!!!!Śliczne macie brzuszki,
a to mój brzucholek 34tc, ciekawe ile kg byście mi dały...(wzrost 176 cm)
mamusiaDorusia
beata,ewa-śliczne brzuszki,typowe na koniec ciąży)
reklama
Ewa & Kubuś
strasznie sie cieszę, że tak dobrze wypadłam normalnie mi humor poprawiłyście, na żywo dają mi około 90 kg...
a teraz uwaga..... mam ok 108 :-(, wiem że aż niemożliwe, jak można się tak zapuścić, ale pocieszam się, że tego aż tak nie widać, mam w końcu tez brzuszek i jakoś się z tym godzę, ale latem coś trzeba z tym zrobić, koniecznie
jak ja wam zazdroszczę tych 70-ciu pare.... 6 lat temu tyle miałam (jak schudłam po intensywnej diecie 20 kg, ale wszyscy wiemy co to jest jo-jo)
ale nie o tym jest temat ogólnie
a teraz uwaga..... mam ok 108 :-(, wiem że aż niemożliwe, jak można się tak zapuścić, ale pocieszam się, że tego aż tak nie widać, mam w końcu tez brzuszek i jakoś się z tym godzę, ale latem coś trzeba z tym zrobić, koniecznie
jak ja wam zazdroszczę tych 70-ciu pare.... 6 lat temu tyle miałam (jak schudłam po intensywnej diecie 20 kg, ale wszyscy wiemy co to jest jo-jo)
ale nie o tym jest temat ogólnie
Podziel się: