reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

Asiunia mam nadzieję, że to jednak nie zawsze się sprawdza-bo my mamy mieć córeczkę, a ja ma zdecydowanie do przodu i szpiczasty(takie jajo:)już przyzwyczaiłam sie do myśli że to Melcia i ciągle do niej mówimy po imieniu-no i wszystkie rzeczy mamy dla dziewczynki:)

reklama
zuzanna to nie regola, bo moja sasiadka miala "figure na chlopaka" a ma sliczna 2,5letnia Nicolke :) tylko tak w "wiekszosci" sie sprawdza... ;) bedzie Melcia nie panikuj :D:D:D hihi

Asiunia mam nadzieję, że to jednak nie zawsze się sprawdza-bo my mamy mieć córeczkę, a ja ma zdecydowanie do przodu i szpiczasty(takie jajo:)już przyzwyczaiłam sie do myśli że to Melcia i ciągle do niej mówimy po imieniu-no i wszystkie rzeczy mamy dla dziewczynki:)

U mnie te same story. Ma byc dziewczyneczka, a brzusio raczej do przodu i spiczasty... Ubranka tez kupujemy na dziolche. W sumie to nasze pierwsze i obojetna nam plec, ale te ubranka... ;) No i psychicznie nastawieni juz jestesmy na kobitke :)

asiunia-ciekawe czy u mnie się sprawdzi to,co napisałaś-właśnie w pierwszej ciąży mój brzuch był rozlany na boki, (no i wyskoczyła Marysia)a teraz boczki są w miarę,a brzusio centralnie do przodu...
Jako że nie chcemy znać płci,liczę,że mi ją określiłaś.Chłopak???To byłby cud,bo u mnie i męża istny babiniec.Chociaż...u męża rodzą się chłopy co 30 lat:mój mąż-teść-dziadek-pradziadek...a 2011 to właśnie 30-te ur.mojego ślubnego;-)

Mitaginko śliczny brzusio, i w ogóle taka zgrabniutka jesteś, Ja już nie pamiętam kiedy tak wyglądałam, teraz z przodu mam piłkę do kosza albo i większą i jeszcze wielka d*** z tyłu, a na udach morze cellulitu... Może kiedyś odpłynie ;-)

asiunia-ciekawe czy u mnie się sprawdzi to,co napisałaś-właśnie w pierwszej ciąży mój brzuch był rozlany na boki, (no i wyskoczyła Marysia)a teraz boczki są w miarę,a brzusio centralnie do przodu...
Jako że nie chcemy znać płci,liczę,że mi ją określiłaś.Chłopak???To byłby cud,bo u mnie i męża istny babiniec.Chociaż...u męża rodzą się chłopy co 30 lat:mój mąż-teść-dziadek-pradziadek...a 2011 to właśnie 30-te ur.mojego ślubnego;-)
Bedzie chlopak na 102 :D:D:D tylko fotke jakas strzel i wstaw tutaj to potwierdzimy :) chyba ze nie chcesz ;)

Morgain, Asiunia, Mitaginka - śliczne brzuszki. :) Mitaginka, Ty jesteś taka zgrabna, że aż Ci zazdroszczę. :) Baby, z cellulitem mam ten sam problem, ale pocieszam się, że przecież top tłuszcz, więc się go jakoś potem rozćwiczy i rozmasuje... eh...

reklama
mitaginka, zazdroszczę figury :)

Ja też mam morze cellulitu i w dodatku często opuchnięte nogi, przez co wydają się jeszcze grubsze. Też mam nadzieję, że uda się tego pozbyć szybko. Zabiorę mamie rowerek stacjonarny i będę śmigać. A przynajmniej mam takie postanowienie :p

Do góry