reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

Asiunia mam nadzieję, że to jednak nie zawsze się sprawdza-bo my mamy mieć córeczkę, a ja ma zdecydowanie do przodu i szpiczasty(takie jajo:)już przyzwyczaiłam sie do myśli że to Melcia i ciągle do niej mówimy po imieniu-no i wszystkie rzeczy mamy dla dziewczynki:)

reklama
zuzanna to nie regola, bo moja sasiadka miala "figure na chlopaka" a ma sliczna 2,5letnia Nicolke :) tylko tak w "wiekszosci" sie sprawdza... ;) bedzie Melcia nie panikuj :D:D:D hihi

Asiunia mam nadzieję, że to jednak nie zawsze się sprawdza-bo my mamy mieć córeczkę, a ja ma zdecydowanie do przodu i szpiczasty(takie jajo:)już przyzwyczaiłam sie do myśli że to Melcia i ciągle do niej mówimy po imieniu-no i wszystkie rzeczy mamy dla dziewczynki:)

U mnie te same story. Ma byc dziewczyneczka, a brzusio raczej do przodu i spiczasty... Ubranka tez kupujemy na dziolche. W sumie to nasze pierwsze i obojetna nam plec, ale te ubranka... ;) No i psychicznie nastawieni juz jestesmy na kobitke :)

asiunia-ciekawe czy u mnie się sprawdzi to,co napisałaś-właśnie w pierwszej ciąży mój brzuch był rozlany na boki, (no i wyskoczyła Marysia)a teraz boczki są w miarę,a brzusio centralnie do przodu...
Jako że nie chcemy znać płci,liczę,że mi ją określiłaś.Chłopak???To byłby cud,bo u mnie i męża istny babiniec.Chociaż...u męża rodzą się chłopy co 30 lat:mój mąż-teść-dziadek-pradziadek...a 2011 to właśnie 30-te ur.mojego ślubnego;-)

Mitaginko śliczny brzusio, i w ogóle taka zgrabniutka jesteś, Ja już nie pamiętam kiedy tak wyglądałam, teraz z przodu mam piłkę do kosza albo i większą i jeszcze wielka d*** z tyłu, a na udach morze cellulitu... Może kiedyś odpłynie ;-)

asiunia-ciekawe czy u mnie się sprawdzi to,co napisałaś-właśnie w pierwszej ciąży mój brzuch był rozlany na boki, (no i wyskoczyła Marysia)a teraz boczki są w miarę,a brzusio centralnie do przodu...
Jako że nie chcemy znać płci,liczę,że mi ją określiłaś.Chłopak???To byłby cud,bo u mnie i męża istny babiniec.Chociaż...u męża rodzą się chłopy co 30 lat:mój mąż-teść-dziadek-pradziadek...a 2011 to właśnie 30-te ur.mojego ślubnego;-)
Bedzie chlopak na 102 :D:D:D tylko fotke jakas strzel i wstaw tutaj to potwierdzimy :) chyba ze nie chcesz ;)

Morgain, Asiunia, Mitaginka - śliczne brzuszki. :) Mitaginka, Ty jesteś taka zgrabna, że aż Ci zazdroszczę. :) Baby, z cellulitem mam ten sam problem, ale pocieszam się, że przecież top tłuszcz, więc się go jakoś potem rozćwiczy i rozmasuje... eh...

reklama
mitaginka, zazdroszczę figury :)

Ja też mam morze cellulitu i w dodatku często opuchnięte nogi, przez co wydają się jeszcze grubsze. Też mam nadzieję, że uda się tego pozbyć szybko. Zabiorę mamie rowerek stacjonarny i będę śmigać. A przynajmniej mam takie postanowienie :p

Do góry