Asiunia mam nadzieję, że to jednak nie zawsze się sprawdza-bo my mamy mieć córeczkę, a ja ma zdecydowanie do przodu i szpiczasty(takie jajojuż przyzwyczaiłam sie do myśli że to Melcia i ciągle do niej mówimy po imieniu-no i wszystkie rzeczy mamy dla dziewczynki
reklama
A
asiunia876
Gość
zuzanna to nie regola, bo moja sasiadka miala "figure na chlopaka" a ma sliczna 2,5letnia Nicolke tylko tak w "wiekszosci" sie sprawdza... bedzie Melcia nie panikuj hihi
U
użytkownik 838
Gość
Asiunia mam nadzieję, że to jednak nie zawsze się sprawdza-bo my mamy mieć córeczkę, a ja ma zdecydowanie do przodu i szpiczasty(takie jajojuż przyzwyczaiłam sie do myśli że to Melcia i ciągle do niej mówimy po imieniu-no i wszystkie rzeczy mamy dla dziewczynki
U mnie te same story. Ma byc dziewczyneczka, a brzusio raczej do przodu i spiczasty... Ubranka tez kupujemy na dziolche. W sumie to nasze pierwsze i obojetna nam plec, ale te ubranka... No i psychicznie nastawieni juz jestesmy na kobitke
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
asiunia-ciekawe czy u mnie się sprawdzi to,co napisałaś-właśnie w pierwszej ciąży mój brzuch był rozlany na boki, (no i wyskoczyła Marysia)a teraz boczki są w miarę,a brzusio centralnie do przodu...
Jako że nie chcemy znać płci,liczę,że mi ją określiłaś.Chłopak???To byłby cud,bo u mnie i męża istny babiniec.Chociaż...u męża rodzą się chłopy co 30 lat:mój mąż-teść-dziadek-pradziadek...a 2011 to właśnie 30-te ur.mojego ślubnego;-)
Jako że nie chcemy znać płci,liczę,że mi ją określiłaś.Chłopak???To byłby cud,bo u mnie i męża istny babiniec.Chociaż...u męża rodzą się chłopy co 30 lat:mój mąż-teść-dziadek-pradziadek...a 2011 to właśnie 30-te ur.mojego ślubnego;-)
Mitaginko śliczny brzusio, i w ogóle taka zgrabniutka jesteś, Ja już nie pamiętam kiedy tak wyglądałam, teraz z przodu mam piłkę do kosza albo i większą i jeszcze wielka d*** z tyłu, a na udach morze cellulitu... Może kiedyś odpłynie ;-)
A
asiunia876
Gość
Bedzie chlopak na 102 tylko fotke jakas strzel i wstaw tutaj to potwierdzimy chyba ze nie chceszasiunia-ciekawe czy u mnie się sprawdzi to,co napisałaś-właśnie w pierwszej ciąży mój brzuch był rozlany na boki, (no i wyskoczyła Marysia)a teraz boczki są w miarę,a brzusio centralnie do przodu...
krakowianka85
Fanka BB :)
Morgain, Asiunia, Mitaginka - śliczne brzuszki. Mitaginka, Ty jesteś taka zgrabna, że aż Ci zazdroszczę. Baby, z cellulitem mam ten sam problem, ale pocieszam się, że przecież top tłuszcz, więc się go jakoś potem rozćwiczy i rozmasuje... eh...
reklama
mitaginka, zazdroszczę figury
Ja też mam morze cellulitu i w dodatku często opuchnięte nogi, przez co wydają się jeszcze grubsze. Też mam nadzieję, że uda się tego pozbyć szybko. Zabiorę mamie rowerek stacjonarny i będę śmigać. A przynajmniej mam takie postanowienie
Ja też mam morze cellulitu i w dodatku często opuchnięte nogi, przez co wydają się jeszcze grubsze. Też mam nadzieję, że uda się tego pozbyć szybko. Zabiorę mamie rowerek stacjonarny i będę śmigać. A przynajmniej mam takie postanowienie
Podziel się: