reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

a co ja mam powiedzieć? moja mama urodziła mnie w wieku 19 lat, ja urodziłam Konrada gdy miałam niecałe 19 lat. teraz stuknęła mi 30stka i spodziewam się czwartego łobuza. fakt, na szczęście nas stać na tak dużą rodzinę, ale obcy ludzie otwierają ze zdziwienia szeroko oczy jak słyszą. np ostatnio pani w poczekalni u lekarza. pyta "co, pierwszy dzidziuś?" a ja na to : "nie, czwarty" ale miałam ubaw z jej miny

reklama
Anwoj no bo w dzisiejszych czasach to raczej rzadkie zjawisko, taka ilość dzieci. Pewnie ja też bym miała wielkie oczy. Dodatkowo Ty młodziutko bardzo wyglądasz:)
Jejku powiem Wam,że trzecie też by mogło jeszcze być:))) tylko już z mniejszą różnicą wieku. Na razie nas na to nie stać i zupełnie odpada, ale może coć się zmieni nagle. Oby.

My czekamy na nasze Pierwsze i choc nie wiem jeszcze jak to bedzie, to juz mysle o Drugim bobasku :) Chcialabym sie wyrobic do 35ki z dwojka, moze trojka ;) Marzy mi sie trojka lobuzow, ale zobaczymy jak to wyjdzie... :)

asiunia - majac 24 lata slyszalam podobne opinie,mialam juz 2 dzieciaczkow i w stosunku do mojej mamy,ktora miala mnie na 27 lat,wydawalo mi sie...ze to wczesnie:-).
oskara urodzilam na 20 z hakiem a balbisie na 24 lata...a teraz na "stare lata" zapragnelam jeszcze raz przezyc to szczescie:-)...czyli nie ma reguly bez wyjatku:blink:.roznica wieku bedzie znaczna,ale to tez ma swoje uroki:-)

alexandra mi sie zawsze marzyla 3 :) moja mama sie puka po glowie jak to slyszy, P zreszta tez bo on jedynak i go przekonac do 2 to byl nie lada wyczyn, ale mysle ze na "starosc" po 30 moze mi sie jeszcze zachce jakiegos malego Bobka w domu :) moze wtedy wyjdzie córa :) hihi

no a wracajac do tematu, to nasz dzisiejszy brzuchol. Czyli stan na poczatek 7 miesiaca i 3go ostatniego trymestru:

na siedzaco, ale akurat wtedy mezowi sie chcialo wziasc aparat w dlon.
A tutaj Josh pukal do Madusia. Niestety nie udalo nam sie zlapac pocalunkow, ale chociaz przytulasy są:

reklama
Do góry