a co ja mam powiedzieć? moja mama urodziła mnie w wieku 19 lat, ja urodziłam Konrada gdy miałam niecałe 19 lat. teraz stuknęła mi 30stka i spodziewam się czwartego łobuza. fakt, na szczęście nas stać na tak dużą rodzinę, ale obcy ludzie otwierają ze zdziwienia szeroko oczy jak słyszą. np ostatnio pani w poczekalni u lekarza. pyta "co, pierwszy dzidziuś?" a ja na to : "nie, czwarty" ale miałam ubaw z jej miny
reklama
Koot
Fanka BB :)
Anwoj no bo w dzisiejszych czasach to raczej rzadkie zjawisko, taka ilość dzieci. Pewnie ja też bym miała wielkie oczy. Dodatkowo Ty młodziutko bardzo wyglądasz
Jejku powiem Wam,że trzecie też by mogło jeszcze być)) tylko już z mniejszą różnicą wieku. Na razie nas na to nie stać i zupełnie odpada, ale może coć się zmieni nagle. Oby.
Jejku powiem Wam,że trzecie też by mogło jeszcze być)) tylko już z mniejszą różnicą wieku. Na razie nas na to nie stać i zupełnie odpada, ale może coć się zmieni nagle. Oby.
U
użytkownik 838
Gość
My czekamy na nasze Pierwsze i choc nie wiem jeszcze jak to bedzie, to juz mysle o Drugim bobasku Chcialabym sie wyrobic do 35ki z dwojka, moze trojka Marzy mi sie trojka lobuzow, ale zobaczymy jak to wyjdzie...
alexandra_73
asiunia - majac 24 lata slyszalam podobne opinie,mialam juz 2 dzieciaczkow i w stosunku do mojej mamy,ktora miala mnie na 27 lat,wydawalo mi sie...ze to wczesnie:-).
oskara urodzilam na 20 z hakiem a balbisie na 24 lata...a teraz na "stare lata" zapragnelam jeszcze raz przezyc to szczescie:-)...czyli nie ma reguly bez wyjatku.roznica wieku bedzie znaczna,ale to tez ma swoje uroki:-)
oskara urodzilam na 20 z hakiem a balbisie na 24 lata...a teraz na "stare lata" zapragnelam jeszcze raz przezyc to szczescie:-)...czyli nie ma reguly bez wyjatku.roznica wieku bedzie znaczna,ale to tez ma swoje uroki:-)
A
asiunia876
Gość
alexandra mi sie zawsze marzyla 3 moja mama sie puka po glowie jak to slyszy, P zreszta tez bo on jedynak i go przekonac do 2 to byl nie lada wyczyn, ale mysle ze na "starosc" po 30 moze mi sie jeszcze zachce jakiegos malego Bobka w domu moze wtedy wyjdzie córa hihi
no a wracajac do tematu, to nasz dzisiejszy brzuchol. Czyli stan na poczatek 7 miesiaca i 3go ostatniego trymestru:
na siedzaco, ale akurat wtedy mezowi sie chcialo wziasc aparat w dlon.
A tutaj Josh pukal do Madusia. Niestety nie udalo nam sie zlapac pocalunkow, ale chociaz przytulasy są:
no a wracajac do tematu, to nasz dzisiejszy brzuchol. Czyli stan na poczatek 7 miesiaca i 3go ostatniego trymestru:
na siedzaco, ale akurat wtedy mezowi sie chcialo wziasc aparat w dlon.
A tutaj Josh pukal do Madusia. Niestety nie udalo nam sie zlapac pocalunkow, ale chociaz przytulasy są:
lilou
asiunia śliczny brzuszek:-) a synek mały przystojniaczek ;-)
alexandra_73
asiunia - typowo "ramkowe" foty-slicznie)...no i 3 z pewnoscia bedzie dziewczynka)
reklama
Podziel się: