reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

To i ja się pochwalę moim szczęściem!
Julek!

Załączniki

• Skan_23.jpg
    Skan_23.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 99
reklama
o rany, Amber, ma prawdziwego Julka miedzy nogami :-D nie da sie pomylic. GRATULUJE! i bardzo mi sie podoba to imie :-) szkoda, ze mojemu mezowi nie. ech ;-)

a brzuszki piekne! natkowy kociak - do pozazdroszczenia :-D jak lubi sie wdzieczyc :-)

Hej Kobietki. Oglądam właśnie wasze brzuszki i maleństwa. Wszystkie macie już piękne bruchole i baaardzo ładnie wyglądacie :)
Nie da się ukryć, że to nie jest 'przejedzenie'... Mój jest cały czas taki... niewielki. Też się pochwalę... 18 tc. ( przepraszam za marną jakość, ale po 'wypraniu' poprzedniego telefonu nie mam nic lepszego żeby uwiecznić brzuch ).
brzusio 18 tydz 2 modified.jpg

reklama
Do góry